Αρχική Αργολίδα Γ. Ανδριανός – Ο κυβερνητικός Βουλευτής στην Αργολίδα που κατάφερε να φέρει...

Γ. Ανδριανός – Ο κυβερνητικός Βουλευτής στην Αργολίδα που κατάφερε να φέρει περισσότερα από 15 Κυβερνητικά στελέχη στο νομό

Ο Γιάννης Ανδριανός, δεν είναι τυχαίο που εκλέγεται από το 2009 συνεχώς με μια σταθερή – ανοδική πορεία στην επιλογή των ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς παράταξης.  Μπορεί κανείς να διαφωνεί σε πολλά μαζί του, όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσπάθεια που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια για την Αργολίδα. Οι πολιτικές συγκυρίες ίσως να μην τον ευνόησαν, καθώς βρισκόμαστε σε έναν νομό αγροτικό – τουριστικό, όπου τα χρόνια των μνημονίων και του covid δεν βοήθησαν αρκετά, με τους δύο αυτούς κλάδους να πλήττονται ανεπανόρθωτα.

Παρ’ όλα αυτά ακόμα και μέσα σε αυτές τις συνθήκες ήταν και παραμένει παρών στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Η προσπάθεια του για το νομό, πέραν των κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων αντικατοπτρίζεται και στα κυβερνητικά στελέχη που κατά καιρούς προσκαλεί στην Αργολίδα και έχουν συναντήσεις με φορείς που έχουν άμεση σχέση με το χαρτοφυλάκιο τους. Παράλληλα οι ίδιοι αφουγκράζονται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία προχωρούν στις παρεμβάσεις εκείνες που μπορούν να βελτιώσουν τα όποια προβλήματα στο μέτρο του δυνατού.

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, έχουν επισκεφθεί την Αργολίδα περισσότερα από 15 κυβερνητικά στελέχη, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει συχνά σε άλλους νομούς και σίγουρα όχι με αυτήν την δυναμική.

Π.Τ.