Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Στο Ναύπλιο ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Στο Ναύπλιο ο Υπουργός Δικαιοσύνης [φωτογραφίες & βίντεο]

Στο Ναύπλιο βρίσκεται σήμερα από νωρίς το πρωί ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ύστερα από πρόσκληση του Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού και του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.

Ο κ. Τσιάρας θα έχει σειρά συναντήσεων με Δικαστικούς Λειτουργούς με κύριο θέμα την συντήρηση του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου.

Παράλληλα, θα έχει συνάντηση και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου όπου θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους δικηγόρους.

Ο κ. Τσιάρας σε δηλώσεις του αναφορικά με την πλατεία του Δικαστικού Μεγάρου, δήλωσε ότι υπάρχει βούληση από πλευράς υπουργείου για παραχώρηση της πλατείας στον Δήμο Ναυπλιέων με την προϋπόθεση να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της και σε περίπτωση εργασιών να συνάδει με την αρχιτεκτονική του κτηρίου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψη του, ενώ τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται Υπουργός Δικαιοσύνης την περιοχή μετά από πολλά χρόνια, ενώ τον ευχαρίστησε για την έως τώρα συνεργασία που είχαν.

Κατά την επίσκεψη του κ. Τσιάρα, τον συνοδεύουν ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος καθώς και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Ιωάννης Μαλτέζος.

Στην σύσκεψη συμμετέχει και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας.