Αρχική Αργολίδα Πρόεδρος ΕΛΓΑ από Αργολίδα: Οι αγρότες δεν θα δώσουν πίσω τις προκαταβολές...

Πρόεδρος ΕΛΓΑ από Αργολίδα: Οι αγρότες δεν θα δώσουν πίσω τις προκαταβολές των αποζημιώσεων – Παράταση στις ενστάσεις [βίντεο]

Σε διάψευση των όσων ακούγονται περί επιστροφής των προκαταβολών από τις αποζημιώσεις των αγροτών προχώρησε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος κατά την χθεσινή του συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Αργολίδας.

Μάλιστα ο κ. Λυκουρέντζος ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα δοθεί εκ νέου παράταση των ενστάσεων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς δήλωσε:

Ευχαριστώ τον κ. Ανδριανό και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκορέντζο, γιατί αυτή η στιγμή είναι μια από τις καλές στιγμές στην κομματική εκπροσώπηση και χωρίς πολλά λόγια αυτό που θέλω να σημειώσω είναι πως η ανταπόκριση της ηγεσίας των υπηρεσιών του ΕΛΓΑ σε συνεργασία με το κυβερνόν κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και την κυβέρνηση, αφουγκραζόμαστε μαζί τον πολίτη και προσπαθούμε συνέχεια να είμαστε παρόντες στα προβλήματα του και να δίνουμε λύσεις αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα. Γιατί απέναντι στον λαϊκισμό και την παραπληροφόρηση της αντιπολίτευσης εμείς απαντάμε με αρμοδίως ενημέρωση για να ξέρουν οι αγρότες σε μια αγροτική περιοχή όπως είναι ο νομός μας την αλήθεια.

Παρόν στην συνέντευξη τύπου ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Επιδαύρου Βασίλης Οψιμούλης.