Αρχική Επικαιρότητα Σε Ναύπλιο και Νέα Κίο ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γ. Αμυράς...

Σε Ναύπλιο και Νέα Κίο ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γ. Αμυράς [φωτογραφίες]

Το Ναύπλιο και τη Νέα Κίο επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς ύστερα από πρόσκληση του οικείου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Ανδριανού.

Ο κ. Αμυράς συνοδευμένος από τον κ. Ανδριανό καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή, αρχικά επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Δασών Αργολίδας όπου είχε συνάντηση με τα στελέχη της υπηρεσίας όπου συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν ανακύψει με την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών.

Εν συνεχεία επισκέφθηκαν τον υδροβιότοπο του Ναυπλίου και τον ποταμό Ερασίνο όπου ενημερώθηκε για την ρύπανση του Αργολικού Κόλπου καθώς και για ζήτημα που αφορούν την περιβαλλοντική ”εκμετάλλευση” της περιοχής ενώ ενημερώθηκε από τον κ. Ανδριανό για τις συζητήσεις και τις ενέργειες που έχουν γίνει για να δημιουργηθούν μονοπάτια και ποδηλατόδρομος. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο κ. Ηλιάδης μέλος των Φίλων του Υγροβιότοπου όπου ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα ζητήματα της περιοχής αλλά και τα αιτήματα τους.

Τέλος, ακολούθησε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Μαλτέζο παρουσία των Δημάρχων Ναυπλιέων και Επιδαύρου καθώς και εκπροσώπους των άλλων δύο Δήμων, Δήμου Άργους – Μυκηνών και Ερμιονίδας όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιο του Υπουργού.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμούς κ. Γιάννης Μαντζούνης καθώς και στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.