Αρχική Αθλητικά Νέα παρέμβαση του Γιώργου Μπούνου για το αργολικό ποδόσφαιρο

Νέα παρέμβαση του Γιώργου Μπούνου για το αργολικό ποδόσφαιρο

Τελικά.. αφού η μόνη “αναλήθεια” είναι η έμμισθη σχέση με την ΕΠΣΑ, άρα όλα τα υπόλοιπα ισχύουν. Αν και θα πρέπει να ξαναδιαβάσετε το κείμενο… μήήήήπως (!!!!!) και καταλάβετε ότι έμμισθη σχέση έχει ο θεσμός της διαιτησίας, (και όχι μισθό), ενώ δεν αναφέρω ΠΟΥΘΕΝΑ ότι ο κ. Νενεκούμης πληρώνεται. Τέλος, το ότι υπάρχει σαφής σχέση προϊσταμένου- υφισταμένου ανάμεσα σε ΕΠΣΑ και Διαιτησία, δεν χρειάζεται να το (ξανα)πούμε.

Υ.Γ.: Η ανακοίνωσή σας κ. Νενεκούμη, όντως δεν είχε στόχο αλλά και δεν μπορεί να “προσβάλει” κανέναν. Μετά την -ντροπιαστική- παραχώρηση του δικαιώματος ψήφου των περισσοτέρων ποδοσφαιρικών ομαδων σε φουσκωτούς παρατρεχάμενους εκ Μακεδονίας, (τη μέθοδο των οποίων ακολουθεί κατά γράμμα ο πρόεδρός σας), δεν υπάρχει κάτι άλλο να τους προσβάλει αληθινά και να δημιουργήσει μεγαλύτερο αποτροπιασμό. Αν δεν αντιλαμβάνεστε τι λέω, ρωτήστε τον κατά τα άλλα λαλίστατο “αυτουργό της επανεκκίνησης” του Αργολικού ποδοσφαίρου. Ίσως κάτι καταφέρει να ψελλίσει, αν βρει το θάρρος.

Προκαλώ τον πρόεδρό σας να δημοσιοποιήσει το Πρακτικό της ΕΠΣΑ στο οποίο αναγράφεται το όνομά μου ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ.

Διαβάστε επίσης: Χ. Νενεκούμης: Ανακρίβειες και αναλήθειες όσα μου καταλογίζει ο κ. Μπούνος