Αρχική Αθλητικά Χ. Νενεκούμης: Ανακρίβειες και αναλήθειες όσα μου καταλογίζει ο κ. Μπούνος

Χ. Νενεκούμης: Ανακρίβειες και αναλήθειες όσα μου καταλογίζει ο κ. Μπούνος

Απάντηση σε όσα του καταλογίζει ο Γιώργος Μπούνος, δίνει με ανακοίνωση του ο Χάρης Νενεκούμης.

Η ανακοίνωση του:

Πριν ξεκινήσω την τοποθέτηση μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες του Αργολικού ποδοσφαίρου που αντέδρασαν άμεσα στο πρόβλημα υγείας του αθλητικογράφου Κώστα Τασσόπουλου. Γνωρίζω πολύ καλά πώς όλες οι ομάδες, όπως και εμείς ως διαιτητές σε δράση που θα ανακοινωθεί μελλοντικά, θα συνεισφέρουν σε αυτή τη προσπάθεια.

Δε συνηθίζω να απαντώ σε ανακοινώσεις γιατί δέχομαι και δεχόμαστε την κριτική ως διαιτητές, γνωρίζοντας ότι αυτό μας κάνει καλύτερους…

Όμως δεν μου αρέσουν οι αναλήθειες, και θεωρώντας ότι κάποιοι απλά δεν γνωρίζουν, να επισημάνω ότι, καμία επιτροπή Διαιτησίας μέχρι σήμερα δεν είχε έμμισθη σχέση με την ΕΠΣΑ ή οποιονδήποτε άλλον. Όλοι οι εκπαιδευτές Διαιτησίας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αφιλοκερδώς, εδώ και πολλά χρόνια. Όπως το ίδιο κάνει και η επιτροπή ορισμού διαιτητών, αφιερώνοντας χρόνο από την δουλειά τους και την οικογένεια τους. Δεν μπορώ να κατανοήσω την αναφορά στο πρόσωπο μου, πόσο μάλλον με ανακρίβειες και αναλήθειες.

 Η ανακοίνωση, όπως αναφέρει, βγήκε από το σώμα των διαιτητών της ΕΠΣ Αργολίδας, και δεν είχε ως στόχο να προσβάλει κανέναν παρά μόνο να προβληματίσει. Εύχομαι και ελπίζω, όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, γιατί αυτό δεν είναι προνόμιο μόνο κάποιων, να συνεισφέρουμε προς την εξέλιξη και την βελτίωση του.