Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Η παρουσίαση του project Γαστρονομικού Τουρισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Τολό

Η παρουσίαση του project Γαστρονομικού Τουρισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Τολό [φωτογραφίες]

Παρουσία φορέων, επιχειρηματιών καθώς και εκπροσώπων του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του project Γαστρονομικού Τουρισμού υπό τον σχεδιασμό του Επιμελητηρίου Αργολίδας στον προαύλιο χώρο του ΚΕΠ του Τολού.

Το project έχει ως στόχο την ανάδειξη της Αργολίδας ως κύριο γαστρονομικό προορισμό πανελληνίως. Όπως αναφέρθηκε για να πετύχει το project αυτό χρειάζεται την συμμετοχή και υποστήριξη όλων των επιχειρηματιών (εστίαση, διαμονή, παραγωγοί, έμποροι) αλλά και των πολιτικών και επαγγελματικών φορέων του τόπου μας.

Η επιτυχία αυτού του project θα αναβαθμίσει την εμπειρία των επισκεπτών του τόπου μας, με αποτέλεσμα την διαρκή βελτίωση του παραγόμενου τζίρου του συνολικού τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας και την οικονομική υγεία των επιχειρήσεων μας.

Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εξήρε την σημασία του θεματικού τουρισμού σε ολόκληρο τον Δήμο και δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν επιχειρηματίες της περιοχή τόσο του Τολού όσο και του Ναυπλίου, μέλη του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Τολού, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Σμυρναίου – Αναστασίου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ Βούλα Βαμβακά – Τζαβάρα, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος.