Αρχική Δήμος Επιδαύρου Έλλειμμα ύψους 110χιλ. ευρώ από τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Επιδαύρου βλέπουν...

Έλλειμμα ύψους 110χιλ. ευρώ από τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Επιδαύρου βλέπουν οι Ορκωτοί Λογιστές – Στο Δημοτικό Συμβούλιο έφτασε το θέμα [βίντεο]

”Στον ύπνο” φαίνεται πως τους έπιασε ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, τους συμβούλους της αντιπολίτευσης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (22-12-2022).

Ο κ. Χρόνης, πριν από τα θέματα της ημερησίας διάταξης, ενημέρωσε τους συμβούλους, πως είχε παραλάβει το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τα έτη 2017-2021 που αφορούσε τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Επιδαύρου καθώς και το πόρισμα της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων για την περίοδο 2011-2016.

Στην συνεδρίαση συμμετείχε ο ορκωτός ελεγκτής – λογιστής κ. Λεωνίδας Μαυρομήτρος ο οποίος παρουσίασε επιγραμματικά το συνολικό έλλειμμα ύψους 110.000 ευρώ περίπου που εντοπίζεται  κατά την κρίσιμη περίοδο 2017-2019, πριν δηλαδή αναλάβει η παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» του Τάσου Χρόνη.

Ο κ. Χρόνης σε παρέμβαση του μετά τον ορκωτό λογιστή δεν θέλησε να αναφερθεί σε κανένα προσωπικά για το σημαντικό έλλειμμα που αντιμετωπίζουν οι Σχολικές Επιτροπές καθώς όπως τόνισε η δικαιοσύνη, είναι αυτή που θα δώσει τις απαντήσεις.

Δείτε όσα αναφέρθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Π.Τ