Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Και ο Δήμαρχος Σπάρτης επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία μαζί με τον Δημήτρη...

Και ο Δήμαρχος Σπάρτης επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία μαζί με τον Δημήτρη Καμπόσο [βίντεο]

Την άρση της διαγραφής του Πέτρου Δούκα, Δημάρχου Σπάρτης, από τη Νέα Δημοκρατία υπέγραψε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με αυτήν του Δημήτρη Καμπόσου, με μόνο στόχο όπως όλα δείχνουν να στηρίξουν την υποψηφιότητα Πτωχού στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Σε προηγούμενο δημοσίευμα είχα αναφέρει ότι η επιστροφή του κ. Καμπόσου μοιάζει σαν αναγκαίο κακό (δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ)  στη Νέα Δημοκρατία, αφού μέχρι ακόμα και σήμερα η Νέα Δημοκρατία δεν έχει δημοσιοποιήσει με κάποιο δελτίο τύπου την επιστροφή του, όπως βέβαια και του κ. Δούκα.

Μάλιστα, είναι τόσο εμφανής πλέον ο λόγος επιστροφής τους, που και οι δύο δήμαρχοι έχουν ξεκινήσει τον ”προεκλογικό αγώνα” του κ. Πτωχού μέσα από δηλώσεις τους στα ΜΜΕ.

Οι διαφορές μεταξύ των δύο, είναι πως ο κ. Δούκας εξυμνεί το έργο του Παναγιώτη Νίκα ενώ ο κ. Καμπόσος σίγουρα όχι.

Τέλος, δεν είναι λίγες οι επικρίσεις τόσο σε εσωτερικό κυρίως επίπεδο αλλά και δημόσια που εκφράζουν την αντίθεση τους με την απόφαση του Προέδρου του κόμματος περί επιστροφής για τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, με το κυβερνόν κόμμα να σιωπά!

Σα να υπομένει την θύελλα που ξεσπά μέχρι να ηρεμήσει από μόνη της και να ξεχαστεί καθώς τόσο ο ηλεκτρονικός όσο και ο έντυπος τύπος, αντιδρούν ή σχολιάζουν καυστικά την επιστροφή του, ενώ δεν είναι και λίγοι οι επιφανείς Έλληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι που σχολιάζουν την εξέλιξη αυτή.

Π.Τ