Αρχική Παραπολιτικά Η πρώτη μεγάλη ήττα του Καμπόσου. O Μαλτέζος τον πάει στον δεύτερο...

Η πρώτη μεγάλη ήττα του Καμπόσου. O Μαλτέζος τον πάει στον δεύτερο γύρο

Την πρώτη του μεγάλη ήττα υπέστη ο υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, αφού τα ποσοστά του κατά την χθεσινή εκλογική αναμέτρηση άγγιξαν μόλις το 36,63% (σύμφωνα με την ενσωμάτωση των 105 εκλογικών τμημάτων από τα 108).

Ο κ. Καμπόσος, τρομερά καταβεβλημένος και εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αφού τα στελέχη του και ο ίδιος περίμεναν ποσοστό που θα ξεπερνούσε αυτό το 2019, προχώρησε σε δηλώσεις αργά τη νύχτα.

Ο ίδιος πλέον, βλέποντας την ήττα που θα υποστεί την ερχόμενη Κυριακή, με ένα διαφορετικό ύφος απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει προχώρησε σε δηλώσεις στο ακροατήριο του, το οποίο μετά βίας προσπαθούσε να τον εμψυχώσει.

Στην αντίπερα όχθη, ο κ. Μαλτέζος ο οποίος σύμφωνα με τα έως τώρα ενσωματωμένα εκλογικά τμήματα, φαίνεται να υπερισχύει κατά δεκαπέντε μονάδες έναντι του τρίτου, αναδεικνύεται ο δεύτερος πόλος για την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μαλτέζος, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος και ενωτικός απέναντι σε όλους όσους ζητούν την αλλαγή στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, ακόμα και σε αυτούς που στην χθεσινή αναμέτρηση ψήφισαν κάποια άλλη παράταξη.

Η βδομάδα που μας έρχεται σίγουρα θα είναι ενδιαφέρουσα και ελπίζουμε να κρατηθεί το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στα επίπεδα που αρμόζουν, χωρίς τραμπουκισμούς, ύβρεις και απειλές όπως αυτές που έλαβαν χώρα στην χθεσινή εκλογική διαδικασία (δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ)

Τα αποτελέσματα όπως αυτό αποτυπώνονται από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών: