Αρχική Επικαιρότητα Με τραμπουκισμούς, μηνύσεις και καταγγελίες οι δημοτικές εκλογές στο Άργος – Καταγγελία...

Με τραμπουκισμούς, μηνύσεις και καταγγελίες οι δημοτικές εκλογές στο Άργος – Καταγγελία από την παράταξη Παπαϊωάννου

Με προβλήματα, εντάσεις και τραμπουκισμούς διεξάγονται από το πρωί οι δημοτικές εκλογές στον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ”Συμφωνία Δημιουργίας” κ. Παναγιώτης Δούρος, δύο μέλη της παράταξης ξυλοκοπήθηκαν από άτομα που συνοδεύονταν από τον γιο του Δημάρχου και γιο αντιδημάρχου.

Στην δημόσια καταγγελία αυτή του κ. Δούρου, παρενέβη ο γιος του αντιδημάρχου που έγραψε:

Στην ίδια ανάρτηση, από το προφίλ της συζύγου του Δημάρχου, κατήγγειλε τον κ. Δούρο για ψέματα λέγοντας μάλιστα, ‘’πως είναι με το ένα πόδι στο τάφο’’.

Στην αντίπερα όχθη, ο κ. Μαλτέζος, επισκέφθηκε την Εισαγγελία, συνοδεία δικηγόρων,  καταγελώντας φασιστικές και τραμπούκικες συμπεριφορές από μέλη άλλης παράταξης ενώ επισήμανε την παραμονή εντός των εκλογικών κέντρων ατόμων που παραπέμπουν σε μπράβους, ζητώντας την παρέμβαση της αστυνομίας.


Για την ίδιο θέμα, έχουμε δεχθεί και στο Argolida24.gr επώνυμες καταγγελίες από αναγνώστες που συνοδεύονται μάλιστα από φωτογραφίες.

Τόσο η Εισαγγελία, όσο και η Αστυνομική Διεύθυνση οφείλουν να διαφυλάξουν την διαδικασία και να προβούν στην εξακρίβωση στοιχείων ατόμων μη σχετιζόμενα με τις εκλογές, ειδικά αν δεν είναι κάτοικοι της περιοχής. Παράλληλα εφιστούμε την προσοχή και κατά την λήξη της διαδικασίας, ειδικά σε εκλογικά τμήματα απομακρυσμένα από την πόλη του Άργους.

Η ”ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” για το περιστατικό

 Πρώτα Απείλησαν (τραμπούκησαν)!!!Δεύτερον Εκλεψαν!!! , *Τρίτον Έδειραν* !!!, Τέταρτον δεν ξέρουμε ακόμη… Σίγουρα απορείτε και σεις για το τι θέλουν δεκάδες μαυροφορεμένοι και κοντοκουρεμένοι «μπράβοι» έξω από πολλά εκλογικά τμήματα!!!!

Μην απορείτε άλλο όμως, απλώς δέρνουν πολίτες που υποψιάζονται ότι θα ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο!

Περιπολούν έξω από τα εκλογικά τμήματα, απειλώντας, βρίζοντας και δέρνοντας!!!

Ήδη καταθέσαμε μήνυση στο Αστυνομικό τμήμα Άργους για ξυλοδαρμό και άλλα!  Καλούμε για μια ακόμα φορά τις αρχές να διαφυλάξουν το κύρος των εκλογών και την σωματική ακεραιότητα των πολιτών. 

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να πουν όχι στους τραμπούκους και τους φασίστες, που βλέπουν την εκλογική ήττα να έρχεται. 

Πολίτες του Άργους μην αφήσετε τους τραμπούκους να νοθεύσουν για άλλη μια φορά την βούληση σας. Μέσα στην κάλπη είστε μόνοι σας….μην φοβάστε τίποτα, ψηφίστε με το χέρι στην καρδιά για το μέλλον των παιδιών σας!!!

Παναγιώτης Παπαϊωάννου 
Συμφωνία Δημιουργίας 

Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Μαλτέζος: Απόλυτη συμπαράσταση σε όσους αντιστέκονται στο καθεστώς!