Αρχική Παραπολιτικά Εμφανής η κόπωση του Δημάρχου στην χθεσινή κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο...

Εμφανής η κόπωση του Δημάρχου στην χθεσινή κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο Άργος

Εμφανώς κουρασμένος και σίγουρα αγχωμένος για το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής, εμφανίστηκε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σε γνωστό χώρο δεξιώσεων στην Δαλαμάναρα.

Ο ίδιος, ο οποίος σημειωτέον, αυτήν την φορά δεν κατέβηκε από κει που κατεβαίνουν οι νύφες, όπως έγινε στην κοπή της πίτας του, αρχές του έτους, ανέβηκε στο βήμα, εξαπολύοντας κυρίως επιθέσεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων χωρίς επιχειρήματα!

Μάλιστα, ήταν τέτοια η επιχειρηματολογία που θέλησε να μειώσει συλλήβδην τους συνυποψήφιους του αλλά και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τονίζοντας πως έρχονται από την αποτυχία. Αναφέροντας πως δεν έκαναν τίποτα και δεν δούλεψαν.

Είναι τραγελαφικό βέβαια να το αναφέρει ο ίδιος, όταν είναι γνωστές οι οικονομικές συναλλαγές, με τους κουμπάρους του και με ανθρώπους που έχει στα ψηφοδέλτια του με τον Δήμο!

Το έχουν επισημάνει τόσο από την δημοτική παράταξη της ”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ” όσο και από την ”ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Καμπόσος, ανέφερε πως ο ίδιος, τους έχει γίνει εφιάλτης, εννοώντας βέβαια στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Λάθος ! Το Άργος και τα χωριά του Δήμου δεν ζουν ένα όνειρο, μακάρι να ήταν όνειρο. Ζουν μια οδυνηρή πραγματικότητα.

Με παραμελημένα χωριά στο έλεος του θεού, με μια πόλη, που τείνει να μετατραπεί πλέον σε χωριό, χάνοντας την εμπορικότητα της, με τους νέους να γίνονται εσωτερικοί μετανάστες αναζητώντας μια πόλη που θα τους προσφέρει ευκαιρίες και ένα αξιοπρεπές μέλλον. Με τουρίστες άφαντους, όταν δεν έχει καταφέρει ούτε το 1% των επισκεπτών των Μυκηνών, να επισκέπτεται και το Άργος.

Πάντα όμως, φταίει κάποιος άλλος. Φταίει, ο δρόμος, οι ενοικιαστές που έχουν τα καταστήματα τους ακριβά, η Περιφέρεια, η Αρχαιολογία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, ο ένας, ο άλλος, ο παράλλος. Ο ίδιος ποτέ ! Ένας ο Δήμαρχος και ένας ο Πάπας της Ρώμης.

Παρακολουθώντας για δεύτερη φορά σήμερα την συνέντευξη, σημείωσα αρκετά ”ΘΑ

Θα τελειώσει το πρόβλημα με τον ανάβαλο.
Θα έρθει σε επαφή με τα τουριστικά γραφεία για να μπαίνουν οι επισκέπτες στο Άργος.
Θα γίνει το πάρκο πόλης.
Θα μειωθούν τα δημοτικά τέλη, όταν το έργο του φωτισμού ολοκληρωθεί.
Θα βάλει ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά για να πηγαίνει το νερό του αναβάλου και να ποτίζουν οι αγρότες, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος μεταφοράς του νερού.
Θα τελειώσει το Δημαρχείο (παρεμπιπτόντως, το γιοφύρι της Άρτας να ήταν θα το είχε χτίσει)

Θα…. Θα…. Θα…. Ακόμα και ο ίδιος πλέον κουρασμένος, μαζί με τους ακροατές που τα ελάχιστα χειροκροτήματα, κάλυπταν, ευτυχώς, οι ακουστικές κόρνες.

Δεν θα σχολιάσω βέβαια ούτε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έδινε μόνος του, μιας και ο παλμός στην αίθουσα ήταν κάτι περισσότερο από απογοητευτικός.

– Τα ίδια, τα ίδια και τα ίδια, μου είπε παρευρισκόμενος που τον πήραν τρεις φορές τηλέφωνο για να παρευρεθεί και για δικούς του λόγου έπρεπε να πάει.

Δεν θα αναφερθώ ούτε βέβαια στην επιλογή της κλειστής αίθουσας, είναι αντιληπτοί οι λόγοι της επιλογής αυτής μετά και την παταγώδη αποτυχία των εγκαινίων του προεκλογικού του κέντρου. Ούτε βέβαια τον κόσμο από άλλες παρατάξεις όμορων δήμων που ήταν εκεί, πιθανόν, για να μην υπάρχουν κενές καρέκλες, αν και εντόπισα μερικές στα αρκετά περιορισμένα πλάνα πίσω – πίσω.

Αυτό που έμεινε σαν αίσθηση πάντως είναι πως ο ίδιος πλέον, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που είναι αναγκαίες για την θέση αυτή. Προσωπικά, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πω για κάποιον, ότι δεν αγαπά τον τόπο του. Δεν φτάνει όμως να θες, πρέπει και να μπορείς! Και ο ίδιος δεν μπορεί.

Η πρώτη φωτογραφία, είναι από την κεντρική προεκλογική του ομιλία το 2019, με βασικό αντίπαλο του, τότε, τον κ. Χειβιδόπουλο.

Το αποτέλεσμα γνωστό.

Η δεύτερη φωτογραφία είναι την ώρα που έχει ξεκινήσει η χθεσινή εκδήλωση, φαίνεται στο βάθος, η κυρία που τον προλογίζει.

Οι εικόνες αδιάψευστος μάρτυρας. Ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Π.Τ