Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Απαντά ο Νενεκούμης στην παράταξη Χειβιδόπουλου

Απαντά ο Νενεκούμης στην παράταξη Χειβιδόπουλου

Την δική του απάντησε θέλησε να δώσει ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών Χάρης Νενεκούμης στο δελτίο τύπου της ”Δυνατής Πόλης Ξανά” που αφορούσε την προσχώρηση του ίδιου αλλά και του Δελογιάννη στην παράταξη Καμπόσου.

Η απάντηση του κ. Νενεκούμη

Έχω μάθει στη ζωή μου να αντιμετωπίζω όλα τα θέματα με σοβαρότητα, προσοχή και σεβασμό. Έχω μάθει όμως και να παίρνω θέση όταν κάτι δεν πάει καλά όσο και αν αυτό ενοχλεί, αδιαφορώντας ακόμα και για τις επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει για εμένα. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να παίρνεις θέση, να προτείνεις, να προσπαθείς.

Με απόλυτο σεβασμό αναφέρω ότι μου επιβεβαιώσατε για ακόμα μια φορά πολλούς από τους λόγους για τους οποίους αποχώρησα. Στο τεχνικό λοιπόν πρόγραμμα του Δήμου, για την ιστορία και μόνο, δεν καταψήφισα όπως λανθασμένα θεωρώ αναφέρετε, αλλά υπερψήφισα. Πως θα μπορούσα άλλωστε να καταψηφίσω ένα τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιέχει την κατασκευή αθλητικών χώρων, έναν από αυτούς στη Νέα Κίο, και άλλα αναπτυξιακά έργα που αφορούν το Δήμο μας και μάλιστα χωρίς καμία αιτιολογία.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να ψάξει να το βρει. Εύχομαι καλή φώτιση, γιατί ο σκοπός όλων όσων συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία είναι κοινός και με αυτόν θα πρέπει να ασχοληθούμε.

Δείτε ΕΔΩ το δελτίο τύπου της παράταξης του κ. Χειβιδόπουλου.