Αρχική Απόψεις - Σχόλια Η οφειλόμενη απάντηση στον κ. Ορφανό

Η οφειλόμενη απάντηση στον κ. Ορφανό

Νοιώθω την μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό για την επιβεβαίωση του χθεσινού αποκλειστικού άρθρου μου με τίτλο ”Μυστική συνάντηση Ορφανού με Αναγνωσταρά σε χαρτοπαικτική λέσχη στο Ναύπλιο – Ντου από τον Κ. Μάκαρη

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για ένα δημοσιογράφο να επιβεβαιώνει ο ίδιος ο εμπλεκόμενος ενός ρεπορτάζ, την είδηση.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό σχόλιο που έκανε ο κ. Ορφανός κάτω από την δημοσίευση του άρθρου.

Και αφού αφήνω ασχολίαστο κάθε προσωπικό χαρακτηρισμό γιατί κατανοώ τον εκνευρισμό του, άλλωστε ο ίδιος είναι ένας ευγενής άνθρωπος, σήμερα όμως βρίσκεται αντιμέτωπος με την αλήθεια !

1. Γιατί συναντήθηκε εν κρυπτώ με τον κ. Αναγνωσταρά;

2. Τι συζητήθηκε μεταξύ των τριών ανδρών μετά και την άφιξη του κ. Μάκαρη;

3. Γιατί επελέγη ως χώρος συνάντησης μια χαρτοπαικτική λέσχη όπου οι θαμώνες ήταν λίγοι και υποθέτω θα ήταν απορροφημένοι με το παιχνίδι και όχι από το τι συμβαίνει γύρω τους;

Γιατί εντάξει, ο ”κακός” δημοσιογράφος που αποκάλυψε την αλήθεια, αλλά οι υποψήφιοι του σήμερα ρωτούν και ο ίδιος δεν έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις σ’ αυτούς, εγώ προσωπικά δεν τις χρειάζομαι.

Θα υπενθυμίσω μόνο μια φράση από την εναρκτήρια ομιλία του κ. Ορφανού την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.

Θέλουμε νέους, ικανούς και άφθαρτους, με νέα οράματα, με δημιουργικότητα και διάθεση να προσφέρουν έργο στην πόλη. 

Δεν μπορώ να πω σίγουρα νέο στην πολιτική και άφθαρτο τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά, ούτε βέβαια τον κ. Καράπαυλο, που μαθαίνω ότι θα είναι υποψήφιος σας, ούτε όμως και τον κ. Τζαρίμα.

Όσο για την αξιοπιστία μας και την εγκυρότητα μας, την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Ορφανός με το σχόλιο του, που δεν αρνήθηκε την συνάντηση και τα γεγονότα.

Τέλος, για το αν  αποχωρήσατε εκνευρισμένος, εντάξει μπορεί να μην έχω πτυχίο ψυχολογίας, αλλά η γλώσσα του σώματος μιλά. Τώρα για το ”χλευαστικό”, ”απαξιωτικό” και ”υβριστικό” υφάκι μου όπως λέτε, σας προτείνω να διαβάσατε το δημοσίευμα εκ νέου με ηρεμία.

ΥΓ: Πάντως ως έγκριτος νομικός που είστε, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι το ύφος ενός κειμένου δεν είναι μηνύσιμο, μπορεί να είναι δυσάρεστο αλλά σίγουρα όχι μηνύσιμο, αν πράγματι το σχόλιο το γράψατε εσείς.

 Π.Τ