Αρχική Παραπολιτικά Μυστική συνάντηση Ορφανού με Αναγνωσταρά σε χαρτοπαικτική λέσχη στο Ναύπλιο –...

Μυστική συνάντηση Ορφανού με Αναγνωσταρά σε χαρτοπαικτική λέσχη στο Ναύπλιο – Ντου από τον Κ. Μάκαρη

Μυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, σε χαρτοπαιχτική λέσχη του Ναυπλίου μεταξύ του πρώην Δημάρχου Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και υποψηφίου Δημάρχου, Δημήτρη Ορφανού.

Όλα ξεκίνησαν, κατά τις 8 περίπου το βράδυ, όταν δέχτηκα την πληροφορία για την μυστική συνάντηση με το περιεχόμενο της συζήτησης να αφορά την στήριξη ή και την υποψηφιότητα του κ. Αναγνωσταρά με την παράταξη ‘’Όραμα Δημιουργίας’’.

Έχοντας διαπιστώσει ιδίοις όμμασι  ότι η συνάντηση ισχύει, επικοινώνησα με τον κ. Μάκαρη όπου στα πλαίσια της δημοσιογραφικής έρευνας, ρωτήθηκε αν έχουν διαρραγεί οι σχέσεις του με τον πρώην δήμαρχο.

Ο ίδιος, μην γνωρίζοντας την μυστική συνάντηση, μου διαβεβαίωσε πως οι σχέσεις του παραμένουν άριστες.

Σε δεύτερη ερώτηση μου, αν γνώριζε για την συνάντηση που γινόταν εκείνη την ώρα, ο ίδιος απάντησε αρνητικά!

Και ενώ βρισκόμουν έξω από την χαρτοπαιχτική λέσχη, ο κ. Μάκαρης εμφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, αφού είχε προηγηθεί η τηλεφωνική μας επαφή, για να διαπιστώσει την πληροφορία που του είχα αναφέρει.

Η συνάντηση τελείωσε απροσδόκητα με τον κ. Ορφανό να φεύγει φανερά απογοητευμένος – εκνευρισμένος από την εξέλιξη της συνάντησης με τον κ. Μάκαρη και τον κ. Αναγνωσταρά να παραμένουν για αρκετή ώρα οι δυό τους συνομιλώντας.

Δεν ξέρουμε αν όλα όσα έγιναν είναι ικανά για να διαρραγούν οι σχέσεις μεταξύ Μάκαρη και Αναγνωσταρά, το σίγουρο πάντως είναι πως ο υποψήφιος δήμαρχος από εδώ και στο εξής θα έχει τα μάτια του δεκατέσσερα.

Όσο για τον κ. Ορφανό ελπίζω οι επόμενες συναντήσεις του να γίνουν σε χώρους κατάλληλους για τέτοιες συζητήσεις και όχι με ανθρώπους που στο διπλανό τραπέζι παίζουν μπαρμπούτι.   

Π.Τ.