Αρχική Παραπολιτικά Ανομολόγητα αυτοδιοικητικών εκλογών #1

Ανομολόγητα αυτοδιοικητικών εκλογών #1

Το πολιτικό σκηνικό (παρασκήνιο) έχει πάρει φωτιά. Θα εκπλαγείτε αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα δείτε ψηφοδέλτια κατακερματισμένα, με λιγότερους απ’ αυτούς που έχουν ανακοινωθεί μιας και φεύγουν με την προϋπόθεση να μην προχωρήσουν σε κάποια σχετική ανακοίνωση.

Τώρα γιατί ανακοινώνονται και μετά φεύγουν, μόνο οι ίδιοι μπορεί να γνωρίζουν..

Όπως όλα δείχνουν και στους τέσσερις Δήμους της Αργολίδας, οι παρατάξεις θα καταθέσουν ψηφοδέλτια άλλες ισχυρά κι άλλες με το ελάχιστο επιτρεπτό όριο υποψηφίων. Το τι μπορεί να σημαίνει αυτό θα το αναλύσουμε, όταν έχουμε την πλήρη εικόνα.

Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε Αργολίδας

Αναμενόμενα λίγο – πολύ τα πρόσωπα που ανακοίνωσε η παράταξη Πτωχού στην Αργολίδα με κάποιους η επανεκλογή τους να είναι δεδομένη.

Βασίλης Σιδέρης, Τάσος Γανώσης και Γιάννης Μαντζούνης δούλεψαν σκληρά τα τέσσερα αυτά χρόνια, ο κάθε ένας από το μετερίζι του και ήρθε η ώρα ο λαός της Αργολίδας να τους ανταποδώσει.

Πέτρος Τατούλης

Ετοιμάζει δυνατό come back o πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, όπου τα τέσσερα χρόνια που βρέθηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης δούλεψε σκληρά και το αποτέλεσμα φαίνεται πως θα το δικαιώσει. Προσωπικότητες από τον χώρο της υγείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού έχουν ανακοινωθεί σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες με τις εκπλήξεις να γίνονται τελευταία στιγμή όπως μαθαίνουμε.

Δήμος Άργους – Μυκηνών

Πρώτη φορά ο Δημήτρης Καμπόσος θα έχει απέναντι του τέσσερις δημοτικές παρατάξεις με περισσότερους από 500 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Η δεύτερη Κυριακή είναι πλέον δεδομένη!

Δήμος Ναυπλιέων

Παρά τον πόλεμο της λάσπης, της συκοφαντίας που προσπαθούν να παίξουν κάποιοι, ο Δημήτρης Κωστούρος σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις έρχεται πρώτος ακόμα και σε αυτές των πολιτικών του αντιπάλων. Ο κόσμος μέχρι στιγμής δεν έχει ακούσει από την εν λόγω δημοτική παράταξη, το όραμα τους για την επόμενη μέρα. Συκοφαντία, λογιστικές αναλύσεις αλλά καρτ, αλλά πρόγραμμα κανένα. Μέχρι και υπό οικονομική επιτήρηση έγραψαν κάποιοι ότι θα βρεθεί ο Δήμος, ίσως μέσα τους να το επιθυμούν κι όλας. Έτσι θα πορευτούν μέχρι τις εκλογές;

Γιάννης Μαλτέζος

Η παράταξη του Καμπόσου τον είχε για outsider και φαίνεται πως πλέον ”τρέμουν” στην παρουσία της παράταξης του.
Σήμερα μάλιστα, η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ άρχισε σιγά – σιγά να ανακοινώνει μέρος από το πρόγραμμα της. Πρόγραμμα ουσιαστικό και υλοποιήσιμο όπως μαθαίνουμε στο σύνολο του. Χωρίς φανφάρες και ”μυκηναϊκά πάρκα” τάζοντας λαγούς με πετραχήλια όπως έκαναν άλλοι στο παρελθόν και αναμένεται να κάνουν και σε αυτές τις εκλογές.

Δήμος Επιδαύρου

Ισχυρός και υπολογίσιμος αντίπαλος φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Σαρρής με την ”Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου”. Ψηφοδέλτιο με αξιόλογα άτομα και προσφορά στην τοπική κοινωνία της Επιδαύρου και όχι μόνο. Η παράταξη του Τάσου Χρόνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση με κίνδυνο να χάσει την επανεκλογή της.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ναύπλιο

Για πολλά χρόνια υπήρχε ένα ειδησεογραφικό site με τις αντίστοιχες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Κανένας δεν ήξερε! -κοινό μυστικό ήταν-  πως διαχειριστής ήταν άμεσος συνεργάτης πολιτικού παράγοντα του νομού Αργολίδας. Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν από το 2019 έπαψε να είναι συνεργάτης αφού αποφάσισε (διορισμένος στο δημόσιο) να μετατεθεί στο εξωτερικό – με ότι αυτό συνεπάγεται για την επαγγελματική του εξέλιξη καθώς και τα προνόμια που θα είχε δικαίωμα να ”εξαργυρώσει”. Ξαφνικά λοιπόν έθεσε υποψηφιότητα με δημοτικό συνδυασμό τον οποίο ο πολιτικός παράγοντας που τον ανέδειξε δεν στηρίζει!
Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι προσπαθεί να περνάει προς τα έξω ότι ακόμα είναι συνεργάτης του πολιτικού παράγοντα δημοσιεύοντας – κοινοποιώντας τα δελτία τύπου που εκδίδει.
Θα υπάρξουν νεότερα σύντομα και εξελίξεις..

Άργος

Είναι νέος, πολλά υποσχόμενος, αυτοδημιούργητος, σοβαρός επιχειρηματίας και με όραμα για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών. Το όνομα του Γιώργος Κορομίχης.
Διαβάστε το άρθρο του με τίτλο: Ανάγκη για μια σύγχρονη, διαφορετική πολιτιστική ατζέντα