Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Το Φεστιβάλ Σοκολάτας έρχεται στο Ναύπλιο

Το Φεστιβάλ Σοκολάτας έρχεται στο Ναύπλιο

Σοκολάτα με φράουλα, παξιμάδι και αμύγδαλο ή σοκολάτα με φραγκόσυκο και λεμόνι; Σοκολάτα με καρότο, σταφίδα και ανανά ή σοκολάτα με wasabi;

Το Φεστιβάλ Σοκολάτας έρχεται στο Ναύπλιο με τις πιο περίεργες διαθέσεις για σοκολατογνωσία!

Μαζί φέρνει workshops, σοκολατοκαντίνες, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, choco-εκθέσεις και σοκολατοποιίες από κάθε γωνιά της χώρας.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 εως 22:00.

Είσοδος ελεύθερη!

Διοργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων & Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος & Happy Elephant.

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο σοκολάτας στην Ελλάδα κάνει στάση στο Ναύπλιο, από την δημιουργική ομάδα Happy Elephant. Το Φεστιβάλ Σοκολάτας είναι αφιερωμένο στην μεγαλύτερη ορμόνη της απόλαυσης και της ευτυχίας, στην σοκολάτα. Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ζήσουν μια γλυκιά εμπειρία σοκολατογνωσίας μέσα από περίπτερα που θα φιλοξενήσουν κορυφαία εργαστήρια χειροποίητης σοκολάτας, με αξέχαστες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα workshops δημιουργικής απασχόλησης, στα οποία οι μικροί μας φίλοι θα λάβουν τον ρόλο του ζαχαροπλάστη και θα δημιουργήσουν μοναδικές σοκολατολιχουδιές και οι μεγάλοι μας φίλοι θα φτιάξουν την δική τους σοκολάτα, επιλεγωντας τα υλικά που θα την περιλαμβάνουν. Επίσης, το φεστιβάλ θα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα καθώς θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια με θέμα την ιστορία της σοκολάτας από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα καθώς και την παραγωγή της σοκολάτας από τους κόκκους κακάο μέχρι την τελική της μορφή. 

Με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου.