Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Το Ναύπλιο χόρεψε σε κρητικούς ρυθμούς

Το Ναύπλιο χόρεψε σε κρητικούς ρυθμούς [φωτογραφίες]

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, φιλοξένησαν στο «2ο χορευτικό αντάμωμα», στο λιμάνι του Ναυπλίου, τον εξαιρετικό λαουτίστα και ερμηνευτή Μανώλη Κονταρό, με την ορχήστρα του, ο οποίος με το λαούτο του μάγεψε το κοινό σε μια μοναδική συναυλία.

Η εκδήλωση γνώρισε μεγάλη επιτυχία χάρη και στους αρωγούς, τον πρόεδρο Μανώλη Πατεράκη και τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και της Ένωσης Κρητών Αργολίδας, «Ο Μίνωας».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και η Ένωση Κρητών Αργολίδας, «Ο Μίνωας», με τους χορούς τους συνεπήραν όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση και μας κοινώνησαν νοερά τη κρητική λεβεντιά. Η πίστα πήρε “φωτιά”, με τον Πεντοζάλη, τη Σούστα, το Χανιώτικο συρτό, αλλά και τον Μαλεβιζιώτικο που είχαν την τιμητική τους.

Από αυτή την βραδιά δεν έλειψε κανείς.

Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, Μαρία Ράλλη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Με κέφι και ζωντάνια, άκουσαν και χόρεψαν κρητικά τραγούδια, οι δε Κρητικοί μας θύμισαν πως διασκεδάζουν στον τόπο τους, κερνώντας μας ρακές.