Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Μουσική βραδιά στο Γηροκομείο Ναυπλίου για τους τρόφιμους

Μουσική βραδιά στο Γηροκομείο Ναυπλίου για τους τρόφιμους [φωτογραφίες]

Ήταν ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς στο Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου να διοργανώσουμε μία μοναδική μουσική βραδιά γεμάτη νότες και αγαπημένα τραγούδια για να προσφέρουμε διασκέδαση και χαμόγελα στους ηλικιωμένους μας! Μέσα σε κλίμα αγάπης αλλά και συγκίνησης, συνεργάτες, συγγενείς, φίλοι και ηλικιωμένοι συνέθεσαν ένα υπέροχο σκηνικό και απόλαυσαν ως μια μεγάλη παρέα τα τραγούδια μίας εποχής που δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά μας!


Η ζωντανή εμφάνιση της λαϊκής ορχήστρας στον προαύλιο χώρο του Γηροκομείου, αποτελούμενη από τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο (στο τραγούδι), στο μπουζούκι τον Δημήτρη Φασουράκη  και στην κιθάρα τον Γιάννη Δεσποτάκη , έδωσε κέφι, καλοκαιρινή διάθεση αλλά και ψυχική ανάταση, κάτι απαραίτητο στους ηλικιωμένους μας! Ερμηνεύοντας τραγούδια σπουδαίων μουσικών, κατάφεραν να μας ταξιδέψουν σ’ εκείνες τις αλλοτινές, απόμακρες εποχές, κάνοντας στάση σε αξέχαστα, αγαπημένα τραγούδια που έβαλαν τη σφραγίδα τους στο καλό ελληνικό τραγούδι! 

Να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την αφιλόκερδος συμμέτοχη τους, καθώς επίσης και τον κο Μάνο Σταθόπουλο  για την ηχητική κάλυψη.




Με το μήνυμα “Η ψυχή δεν γερνάει ποτέ!” 

Ας συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε και να τους συμπαραστεκόμαστε, ώστε να μη νιώθουν αποκλεισμένοι και μόνοι, εμπνέοντας και ενθαρρύνοντας τις νεότερες γενιές να αναπτύξουν την αγάπη και τον σεβασμό για την τρίτη ηλικία!

Αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε την κοινωνική απομόνωση και τη μοναξιά των ηλικιωμένων, καλούμε τους πολίτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε μια εθελοντική ομάδα δράσης με ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς την Τρίτη Ηλικία, η οποία θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στο συνολικό έργο του Γηροκομείου μας και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους.

Η Εθελοντική Ομάδα θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να αφιερωθούμε ξανά στον καθορισμό και τη διαιώνιση των υψηλότερων προτύπων προσφοράς για εκείνους που πρέπει να κάνουν το γηροκομείο σπίτι τους στα χρόνια της παρακμής τους.



Το «κίνητρο» είναι απλώς να κάνουμε κάτι καλό για έναν άλλο άνθρωπο!


Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο και ειλικρινής ευχαριστώ στο προσωπικό του  ιδρύματος Μαρία Κ. Ράδου για τον επαγγελματισμό, την ανθρωπιά και για την φροντίδα των ηλικιωμένων μας!