Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών ”Αντάμωμα Πολιτισμού – Ο χορός δεν έχει σύνορα, ενώνει τους ανθρώπους” από...

”Αντάμωμα Πολιτισμού – Ο χορός δεν έχει σύνορα, ενώνει τους ανθρώπους” από τον Σύλλογο ”ΑΜΥΜΩΝΗ”

Με επιτυχία αλλά και έκδηλη την απογοήτευση των γυναικών του συλλόγου ‘’ΑΜΥΜΩΝΗ’’ που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το κτήριο που τους είχε παραχωρηθεί από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ετήσια εκδήλωση με τίτλο ”Αντάμωμα Πολιτισμού – Ο χορός δεν έχει σύνορα, ενώνει τους ανθρώπους” στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου στο Λάλουκα.

Στην μουσικοχορευτική εκδήλωση συμμετείχαν, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Άργους, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Ραφήνας και η Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου ”Αμυμώνη”

Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Κοινωνιολόγος και Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαριλένα Αθηνιού.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος μαζί με στελέχη της παράταξης ”Πρωτοβουλία”. Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών και υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Θωμόπουλος καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Τάσσος Χειβιδόπουλος.

Χαιρετιστήρια επιστολή απέστειλε και ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παραστεί στην εκδήλωση.