Αρχική Επικαιρότητα Σε πανικό ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Σε πανικό ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Εν κρυπτό πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση εργασίας το απόγευμα στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας με παρόντες τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, τον Πρόεδρο του ΠεΣυΠ, περιφερειακούς συμβούλους, τον κυβερνητικό βουλευτή, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ και της ΔΑΟΚ.

Από την σύσκεψη απουσίαζαν οι βασικοί εμπλεκόμενοι, δηλαδή οι αγρότες ενώ προσκεκλημένοι δεν ήταν ούτε και οι Βουλευτές της αντιπολίτευσης του νομού.

Μάλιστα, όταν ο κ. Σχοινοχωρίτης αντιλήφθηκε την παρουσία καμερών και δημοσιογράφων ξέσπασε λεκτικά εναντίον μας με ύφος που παραπέμπει σε τραμπουκισμό.

Κατανοώ  προσωπικά την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος καθώς η μη παραγωγή ουσιαστικού έργου στην υπεύθυνη θέση που του έχει ανατεθεί  δεν αποδίδει τα προσδοκώμενα με την καρέκλα του να ”τρίζει”. Όμως η συμπεριφορά του για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα δεν συνάδει ούτε με την θεσμική του ιδιότητα ούτε βέβαια με το κομματικό χώρο στον οποίο βρίσκεται κι αυτό θα πρέπει να το εξετάσουν σοβαρά και οι δύο πλευρές.

Μάλιστα η στήριξη όλων των παρευρισκομένων, στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες δείχνει τον μοναχικό δρόμο τον οποίο έχει αποφασίσει να ακολουθήσει πολιτικά.

Οι πολλοί ψήφοι δεν σε κάνουν ούτε πολιτικό ούτε όμως και άνθρωπο!

Π.Τ.