Αρχική Επικαιρότητα Σε εισαγγελέα και ανακριτή ο σωφρονιστικός υπάλληλος που πιάστηκε με ναρκωτικά –...

Σε εισαγγελέα και ανακριτή ο σωφρονιστικός υπάλληλος που πιάστηκε με ναρκωτικά – Τι λέει η δικηγόρος του [βίντεο]

Σε εισαγγελέα και ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι ο σωφρονιστικός υπάλληλος από το Ναύπλιο ο οποίος συνελήφθη με κάνναβη και κοκαΐνη τα οποία βρέθηκαν στο όχημα του έξω από τις φυλακές όπου εργαζόταν.

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου κ. Μ. Τσολακίδου, σε δηλώσεις της, ανέφερε πως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική απ’ αυτήν που παρουσιάστηκε, ενώ πήρε προθεσμία για να προετοιμαστεί το απολογητικό υπόμνημα και να απολογηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ψυχολογική κατάσταση του κατηγορουμένου η ίδια απάντησε πως είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η είσοδος και η έξοδος του κατηγορουμένου από το Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς ο κατηγορούμενος είναι από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της συνηγόρου κ. Μ. Τσολακίδου

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (19.11.2021), σε Κατάστημα Κράτησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σωφρονιστικός υπάλληλος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας.

Ειδικότερα, ο σωφρονιστικός υπάλληλος ακινητοποιήθηκε κατά την είσοδό του στο Κατάστημα Κράτησης, όπου μετέβη για να αναλάβει υπηρεσία. Ακολούθησε έρευνα, κατά την οποία στο αυτοκίνητό του και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -323- γραμμάρια κάνναβη, -9- γραμμάρια κοκαΐνη, -145- ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Τα ευρήματα της αστυνομίας τα οποία και κατασχέθηκαν