Αρχική Επικαιρότητα Σαν τον ”κλέφτη” η κ. Νικολάου στην Αργολίδα

Σαν τον ”κλέφτη” η κ. Νικολάου στην Αργολίδα

Υπό άκρα μυστικότητα έγινε σήμερα η επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής στην Αργολίδα Σοφίας Νικολάου.

Αρχικά επισκέφθηκε το Δήμο Άργους – Μυκηνών όπου συνομίλησε με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο για θέματα πάταξης της παραβατικότητας στην περιοχή.

Στην συνεχεία βρέθηκε στις Δικαστικές Φυλακές όπου είχε σύντομη συνάντηση με την Διοίκηση των φυλακών.

Τελικός προορισμός ήταν το Ναύπλιο όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους όπου συζήτησαν το θέμα της παραχώρησης του οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 50 στρεμμάτων το οποίο ανήκει στην γ.γ Αντεγκληματικής Πολιτικής. Στόχος του Δήμου Ναυπλιέων είναι η ανέγερση σχολείου και αθλητικού κέντρου.

Η επίσκεψη της έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς δεν ενημερώθηκε κανένα ΜΜΕ για την επίσκεψη της, αποφεύγοντας έτσι ερωτήσεις δημοσιογράφων για θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των δικαστικών και αγροτικών φυλακών της περιοχής.

Σε επικοινωνία που είχε το Argolida24 με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της κ. Νικολάου, κύριο Κανέλλη μας ανέφερε ότι η επίσκεψη έγινε χωρίς επίσημη ενημέρωση για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά η κ. Νικολάου όταν βρεθεί στην πάντα φιλόξενη Αργολίδα, να προσκαλέσει τα ΜΜΕ για να τις θέσουν ερωτήσεις για ζητήματα που υπάρχουν σχετικά με τα σωφρονιστικά καταστήματα της περιοχής.