Αρχική Επικαιρότητα Οι 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας σε τίτλους

Οι 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας σε τίτλους

1. Ανεβάζει ρολά η εστίαση μετά από 6 μήνες – Ποιοι είναι οι κανόνες λειτουργίας και τι πρόστιμα προβλέπονται
Μετά από 6 μήνες ”lock down” άνοιξαν οι επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την Ελλάδα με τα μέτρα προστασίας να είναι αναγκαία για την λειτουργεία των επιχειρήσεων.

2. Ξανά γέμισε το λιμάνι του Ναυπλίου με αυτοκίνητα μετά από πολλούς μήνες
Ξανά γέμισε το λιμάνι του Ναυπλίου ύστερα από πολλούς μήνες μετά το άνοιγμα της εστίασης και το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων.

3. Πότε αγιογραφήθηκε ο Μυστικός Δείπνος στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο
Γκρεμίστηκε ένας μύθος πολλών ετών χάρη στην έρευνα που έκανε ο π. Ελευθέριος Μίχος σχετικά με την Αγιογραφία του Μυστικού Δείπνου στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.

4. Πλήθος κόσμου στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Πολιούχου Άργους
Με την παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε ο Πολιούχος του Άργους Άγιος Πέτρος.

5. Ευχαριστίες από το Δ.Σ., τους εργαζομένους και τους τρόφιμους του Γηροκομείου Ναυπλίου
Αλλάζει την εξωτερική όψη στο Γηροκομείο Ναυπλίου χάρη στην επίμονη προσπάθεια του Προέδρου Χρήστου Ζέρβα και την Γεωπονική Ναυπλίου η οποία πρόσφερε φυτά για τον κήπο του Ιδρύματος.

6. Την χαμένη αίγλη του παρελθόντος αποκτά αργά και σταθερά η Νέα Κίος
Την χαμένη αίγλη του αποκτά αργά και σταθερά η Νέα Κίος χάρη στην παρούσα δημοτική αρχή η οποία τα τελευταία χρόνια έχει παρέμβει με έργα. Απόδειξη των ανωτέρων είναι η επένδυση αρκετών επιχειρηματιών στην περιοχή.

7. Θα αλλάξει όψη ο κεντρικότερος δρόμος του Τολού
Αλλάζει όψη ο κεντρικότερος δρόμος του Τολού χάρη στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής η οποία τα τελευταία χρόνια έχει στοχεύσει στην αναβάθμιση των τουριστικών περιοχών του Δήμου Ναυπλιέων.

8. Ξεκινάει η διαμόρφωση στα σταυροδρόμια Αγίου Ανδριανού με Χαρ. Τρικούπη και Μεσολογγίου
Ύστερα από την οριστική λύση της ενδεκάτης, του λιμανιού και του κόμβου της Αγ. Ελεούσας ο Δήμος Ναυπλιέων στοχεύει και στην οριστική λύση της Αγίου Ανδριανού στην συμβολή με τις οδούς Χαρ. Τρικούπη και Μεσολογγίου λύνοντας έτσι ένα ακόμα κυκλοφοριακό πρόβλημα του Δήμου τοποθετώντας φωτεινούς σηματοδότες, οριοθετώντας θέσεις στάθμευσης, και μεγαλώνοντας τα πεζοδρόμια.

9. Περαιτέρω μέτρα αν δεν μειωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αργολίδα – Τι αναφέρουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο Argolida24
Σταθερά αυξανόμενος δείχνει να είναι τις τελευταίες μέρες ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αργολίδα. Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, η περιοχή δεν θα γλιτώσει το τοπικό lock down όπου θα είναι μια ακόμη μεγάλη πληγή ανάμεσα στις υπόλοιπες.

10. Εορτάστηκε η λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στο Ναύπλιο
Εορτάστηκε σήμερα η λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών δυνάμεων της περιοχής.

** Μην ξεχάσεις.. στο HOME DESIGN θα βρεις τις καλύτερες καλοκαιρινές ιδέες για το σπίτι και το εξοχικό σου. Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ