Αρχική Επικαιρότητα Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα: Θολό και επικίνδυνο μοντέλο διοίκησης χαρακτηρίζει την επιλογή...

Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα: Θολό και επικίνδυνο μοντέλο διοίκησης χαρακτηρίζει την επιλογή ως γ.γ. τον Π. Αναγνωσταρά

 Μόνο θυμηδία και προβληματισμό δημιουργεί η χθεσινή απόφαση του κ. Ορφανού Δημάρχου Ναυπλιέων να τοποθετήσει ως Γενικό Γραμματέα του Δήμου τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Μην περιμένετε, εσείς και τα φερέφωνα σας, να σας δώσουμε και συγχαρητήρια για την επιλογή σας. Τον Δήμο Ναυπλιέων δεν θα τον κάνετε φέουδο σας και δεν θα σας αφήσουμε να το χωρίσετε σε τιμάρια.

 Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας πολύ γρήγορα θα αντιληφθούν τι έχει συμβεί και θα σας γυρίσουν τη πλάτη. Η όποια περίοδος χάριτος που μπορεί να είχατε έληξε άδοξα. Είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα τι θέλατε να κάνετε. Στο «νέο», θολό και επικίνδυνο μοντέλο διοίκησης που πάτε να εφαρμόσετε θα μας βρείτε απέναντι σας. Γιατί είμαστε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης η οποία θα υπερασπιστεί και θα διασφαλίσει τα συμφέροντα των συμπολιτών μας στο ακέραιο, όπως κάναμε εδώ και 10 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου.

 Ως Παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» με τον επικεφαλής μας Δημήτρη Κωστούρο, καταγγείλαμε προεκλογικά τις υπόγειες συναλλαγές των κ.κ Ορφανού, Μάκαρη και Καράπαυλου. Κατηγορηθήκαμε για αλόγιστα ψέματα και υποκρισία.

 Δυστυχώς η μονταζιέρα που στήσατε αποκαλύφθηκε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Η ωμή και απροκάλυπτη συναλλαγή μεταξύ του κ. Ορφανού και Μάκαρη με τις ευλογίες του κ. Καράπαυλου είναι πλέον μπροστά μας. Ο Δήμος Ναυπλιέων δυστυχώς διοικείται από ανθρώπους με ιδεοληψίες και προσωπικές επιδιώξεις. Είναι οφθαλμοφανές ότι Μάκαρης και Καράπαυλος θέτουν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Ορφανό σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας που θα δημιουργήσει σε σύντομο διάστημα τριγμούς στη λειτουργία του Δήμου.

 Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε εδώ δηλώνοντας παρών και ασκώντας ουσιαστική αντιπολίτευση για το καλό των συμπολιτών μας, για να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να χειραγωγήσει και ενδεχομένως να εξυπηρετήσει συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες.