Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Ι. Μαντζούνης: Προχωράνε τα αθλητικά έργα στην Αργολίδα – Ποιοι οι στόχοι...

Ι. Μαντζούνης: Προχωράνε τα αθλητικά έργα στην Αργολίδα – Ποιοι οι στόχοι για την Περιφέρεια

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα αθλητικά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπως ανέφερε εχθές σε συνέντευξη του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Ιωάννης Μαντζούνης.

Αναλυτικά, ο Αντιπεριφερειάρχης έχει προτείνει την δημιουργία ενός Αθλητικού Χάρτη όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να υπάρχει πλήρης εικόνα των χώρων. Παράλληλα, γίνεται καταγραφή όλων των αθλητικών σωματείων στα οποία θα υπάρξει μια επιχορήγηση βάση των οικονομικών δυνατοτήτων αλλά και των αναγκών που υπάρχουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Argolida24 μέχρι αρχές Μαΐου θα ανακοινωθούν κι άλλα αθλητικά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που σίγουρα θα συζητηθούν..

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Ξεκινούν τα έργα στους αθλητικούς χώρους σε Φίχτια και Άγιο Δημήτριο όπου θα βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος ενώ προβλέπεται εγκατάσταση κερκίδων και αποδυτηρίων. Παράλληλα βελτιώνεται η αγωνιστική επιφάνεια στο γήπεδο του Ν. Ηραίου ενώ αντικαθίσταται ο χλοοτάπητας του γηπέδου στο χωριό Μπόρσα. Επίσης κ. Μαντζούνης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα γήπεδα της Ερμιόνης και του Πορτοχελίου όπου θα γίνει αντικατάσταση του χλοοτάπητα και εκεί.

Τέλος στόχος της Περιφερειακής αρχής είναι η δημιουργία κλειστών αθλητικών κέντρων σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας κάτι που απαιτεί χρόνο.