Αρχική Επικαιρότητα Ευχαριστήρια επιστολή του ΚΕΘΕΑ ”Κύτταρο – Οξυγόνο” Ναυπλίου

Ευχαριστήρια επιστολή του ΚΕΘΕΑ ”Κύτταρο – Οξυγόνο” Ναυπλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και το Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους- Μυκηνών  πραγματοποίησαν Αθλητική Δράση- Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα την Δευτέρα 27/06/2022 στο ΔΑΚ Άργους.

Οι αρχές και οι αξίες της απεξάρτησης συμβαδίζουν με το θεσμό του αθλητισμού.

Στοχεύουν στη ζωή, δίνουν έμφαση στην ομαδικότητα, στέκονται απέναντι σε κάθε μορφής εξάρτηση!

Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, τα μέλη της Εθνικής του 2004 Ζαγοράκης Θοδωρής, Καραγκούνης Γιώργος, Μπασινάς Άγγελος, Κυργιάκος Σωτήρης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από την Αργολίδα, μέλη, ποδοσφαιριστές και φίλοι του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ συμμετείχαν σε ένα συμβολικό αγώνα υπέρ της ζωής και κατά των ουσιών και των εξαρτήσεων και τους ευχαριστούμε όλους για αυτό.

Θερμές ευχαριστίες:

Στην Ε.Π.Σ. Αργολίδας, για την αμέριστη στήριξη και ευαισθητοποίηση του Προέδρου Βασίλη Σιδέρη και των μελών του Δ.Σ. Μπιτζή Επαμεινώνδα, Σταμάτη Αλέξη, Καραμπή Νίκο, Πανοβράκου Έλενα και Τσιλογιάννη Βαγγέλη, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους, τον πρόεδρο Νίκο Δελή και το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την αγαστή συνεργασία.

Στο Καλλιτεχνικό σχολείο και την εικαστικό Μάρα Μάγδα για την καλλιτεχνική συμμετοχή, τον εθελοντή Γιάννη Τσιόδρα για το εργαστήρι οριγκάμι και την υποστήριξή του, το σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ για την ενεργή συμμετοχή του και όλους τους εθελοντές μας.

Στους Ενωσιακούς προπονητές της ΕΠΣ Αργολίδας, τους διαιτητές του αγώνα , τον Πρόεδρο Επιτροπής Διαιτησίας Νενεκούμη Χαρίλαο, το γιατρό αγώνα Πανουτσόπουλο Θανάση, το ΕΚΑΒ, το Α.Τ. Δήμου Άργους Μυκηνών, τους εθελοντές διασώστες Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το διεθνή Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Στράτο Αποστολάκη για την υποστήριξη στον αγώνα, τον Τομεάρχη Αθλητισμού ΝΔ Παναγιώτη Βαλασσόπουλο που παρευρέθηκε στον αγώνα και τον Πρόεδρο της ομάδας του Παναργειακού Τσιόδρα Θανάση για τη χορηγία του στο ΚΕΘΕΑ.