Αρχική Επικαιρότητα Για βαθμό ή βαθμούς στο Άργος οι γυναίκες του Αστέρα

Για βαθμό ή βαθμούς στο Άργος οι γυναίκες του Αστέρα

Πολύ σημαντικό παιχνίδι σήμερα για την γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου στην προσπάθεια που κάνει η Ρεθυμνιώτικη ομάδα για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Ιωαννίδη στις 14.00 σήμερα το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο ΤΚ Κιβερίου Λέρνας τον Φείδωνα Άργους στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Στόχος της Ρεθυμνιώτικης ομάδας να αποσπάσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της εκτός Κρήτης, απέναντι στην ομάδα του Άργους που είναι από τους βασικούς συνδιεκδικητές της παραμονής στην κατηγορία. Ο Φείδωνας είναι καθηλωμένος στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς ακόμη να έχει κατακτήσει βαθμό και ουσιαστικά σήμερα παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός στην διεκδίκηση της παραμονής. Για τον λόγο αυτό ο Αστέρας Ρεθύμνου αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον τη νίκη θα αυξήσει κατά πολύ τις δικές του πιθανότητες για παραμονή, αφού θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από το σημερινό του αντίπαλο.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Γιώργος Ιωαννίδης έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στις Κάλλια Βορριά (ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον αστράγαλο), Μαρία Νάνου (κάκωση στο γόνατο) και Ντανιέλα Γένοβα (αποκόμισε ενοχλήσεις στο γόνατο στο παιχνίδι της Αγίας Παρασκευής και θα υποβληθεί σε μαγνητική τις επόμενες ημέρες). Οι δύο πρώτες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν να είναι ετοιμοπόλεμες για το επίσης σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με το Μεσολόγγι στην Σοχώρα για την 8η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Κανονικά ταξίδεψαν για το Άργος, αν και η συμμετοχής τους στο σημερινό ματς κρίνεται αμφίβολη οι Βούλα Τζουτζουράκη (διάστρεμμα) και Ειρήνη Δρακάκη (τράβηγμα στον τετρακέφαλο).

Την σημερινή αναμέτρηση με τον Φείδωνα Άργος, θα διευθύνει ο Γιώργος Σπήλιος από την Κόρινθο, έχοντας για βοηθούς τους συντοπίτες του, Οικονόμου και Κλεπετσάνη.

*φωτογραφία αρχείου