Αρχική Επικαιρότητα Βιοκαθαρισμός στρωμάτων από ακάρεα – Αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες μας

Βιοκαθαρισμός στρωμάτων από ακάρεα – Αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες μας

Τα ακάρεα όσο τρέφονται με τα οργανικά υπολείμματα που βρίσκονται πάνω στα στρώματα δημιουργούν ρύπους. Η δραστηριότητα αυτή των ακάρεων σε συνδυασμό με τα περιττώματα  που παράγουν, δημιουργούν πολλές φορές προβλήματα στους ανθρώπους που κοιμούνται πάνω στο στρώμα.

Τα προβλήματα και οι ασθένειες από τα Ακάρεα της σκόνης δημιουργούνται έμμεσα από την παρουσία τους και οφείλονται στα παράγωγα του μεταβολισμού τους. Τα συχνότερα συμπτώματα αλλεργιών στον άνθρωπο είναι το συνάχι, τα φτερνίσματα, το μπούκωμα, η καταρροή και ο κνησμός στη μύτη. Η ευαισθησία αυτή, δημιουργείται από τη σκόνη που δημιουργείται από την δραστηριότητα των ακάρεων στο στρώμα. Μπορεί να οδηγήσει σε χρόνια προβλήματα όπως οι ασθένειες της αλλεργικής ρινίτιδας, της επιπεφυκίτιδας, δύσπνοια και την ασθένεια του άσθματος.

Ο καθαρισμός στρωμάτων γίνεται με ειδική συσκευή που μπορεί να απορροφήσει τα Ακάρεα, τη σκόνη και τα περιττώματα που δημιουργούν τις αλλεργίες.

Η συσκευή τις Hylisis διαθέτει ένα σύστημα αναρρόφησης που δημιουργεί παλμική δόνηση στο στρώμα καθαρίζοντας σε πολύ μεγάλο βάθος. Οι παλμικές δονήσεις δημιουργούν την ενέργεια ώστε να ξεκολλήσει η σκόνη από τις ίνες του στρώματος. Η αναρρόφηση στροβιλισμού της συσκευής μπορεί και τραβάει τα περιττώματα των ακάρεων και τους λοιπούς αλλεργιογόνους παράγοντες. Ο καθαρισμός στρωμάτων  γίνεται στις δύο επιφάνειες του στρώματος και πλευρικά.

Μοναδική Προσφορά

Έχοντας πλήρη επίγνωση των οικονομικών επιπτώσεων λόγω πανδημίας στο ξενοδοχειακό κλάδο της Αργολίδας και ενόψει της θερινής σεζόν που αναμένουμε όλοι, γεμάτοι αισιοδοξία και προσδοκίες η Hylisis προσφέρει μέσω του Argolida24 προνομιακό πακέτο ολικής εξυγίανσης δωματίων για ξενοδοχεία – ενοικιαζόμενα καταλύματα.

Εξασφαλίζουμε για τους φιλοξενούμενους σας υγιεινή διαμονή και αναβαθμισμένη ποιότητα ύπνου με πιστοποίηση για κάθε εφαρμογή.

ΠΑΚΕΤΟ

Ολική εξυγίανση δωματίου 12€ ανά δωμάτιο
Βιοκαθαρισμός στρώματος από ακάρεα, σκόνη και κάθε μικροοργανισμό με ειδική σκούπα παλμικής αναρρόφησης.

Απολύμανση (μικροβιοκτονία) κατά Covid-19 και κάθε βιολογικού παράγοντα (ΦΕΚ 5255/Β/28-11-2020) με την μέθοδο νεφελοψεκασμού (Fogger) σε κάθε δωμάτιο.

Προληπτικός παρασιτικός έλεγχος από κοριούς και σκόρους για ενδείξεις προσβολής με δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης αποφεύγοντας την εξάπλωση τους.

*Το δωμάτιο είναι ασφαλές προς διάθεση την επόμενη ημέρα.

**Η προσφορά αναφέρεται σε δωμάτια έως τρίκλινα για μεγαλύτερα δωμάτια επιβαρύνεστε 5€ ανά στρώμα.

Καλέστε μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας από έμπειρο τεχνικό μας.