Αρχική Επικαιρότητα Αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες για τον Τάσσο Χειβιδόπουλο

Αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες για τον Τάσσο Χειβιδόπουλο

Δύσκολες ώρες περνάει ο επικεφαλής της παράταξης ”Δυνατή πόλη Ξανά” και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος καθώς όπως μαθαίνουμε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της παράταξης του είναι δυσαρεστημένοι με την στάση που κρατάει τους τελευταίους μήνες αναφορικά με την παντελή απουσία του από τα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Όπως είχε πρώτο αποκαλύψει το Argolida24 τον περασμένο Μάρτιο με τον ίδιο να επιβεβαιώνει την είδηση λίγους μήνες αργότερα σε συνέντευξη του, ο ίδιος είχε προθυμοποιηθεί να είναι υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με τον ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές.

Ήδη αρκετά στελέχη της παράταξης του έχουν ζητήσει την παραίτηση του με τον ίδιο πλέον να βλέπει το κλοιό να στενεύει όλο και περισσότερο. Το φθινόπωρο θα είναι εποχή των αλλαγών για την παράταξη του όπως λένε οι πληροφορίες μας αν και για αυτούς που ξέρουν καλά τον κ. Χειβιδόπουλο λένε πως η απόφαση ή μη της παραίτησης του θα έρθει μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Γιατί σήμερα μπορεί στο τιμόνι του ΚΙΝΑΛ να είναι η Φώφη Γεννηματά και να του έχει δώσει το ”πράσινο φως” για την υποψηφιότητα του, αλλά σε περίπτωση αλλαγής ηγεσίας ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για τον ίδιο.

Σίγουρα πάντως το φθινόπωρο θα είναι η εποχή αλλαγών για όλη την Αργολίδα και όχι μόνο για την παράταξη Χειβιδόπουλου με αλλαγές σε παρατάξεις, ανακοινώσεις νέων παρατάξεων, αλλαγές σε αντιδημάρχους και αντιπεριφερειάρχες.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις..