Αρχική Επικαιρότητα Ανακοίνωση του Συλλόγου Εστίασης Ναυπλίου για το περιστατικό που δημιουργήθηκε με ομόφυλο...

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εστίασης Ναυπλίου για το περιστατικό που δημιουργήθηκε με ομόφυλο ζευγάρι σε εστιατόριο της περιοχής

Το Ναύπλιο είναι ένας προορισμός που δέχεται χιλιάδες επισκέπτες, τόσο από το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Διαθέτει υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και πρώτιστο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση όσων το επιλέγουν ως προορισμό χωρίς καμμία διάκριση είτε καταγωγής είτε σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου κλπ.

 Η ισότητα και ο σεβασμός της ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας αποτελούν για το Σύλλογό μας θεμελιώδεις αξίες και αρχές τις οποίες και υπηρετούμε καθημερινά στον επαγγελματικό μας στίβο.
Ο σεβασμός όμως αυτός πρέπει να είναι αμοιβαίως και να υπάρχει και προς τον επαγγελματία, τον δημόσιο χώρο και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους σε αυτόν.

Γνωρίζοντας τον επαγγελματισμό των μελών μας αλλά και ότι κινούνται με γνώμονα τις προαναφερθείσες αξίες θεωρούμε καλό να αποφεύγονται τα βεβιασμένα συμπεράσματα, ειδικά όταν κάποιος/α δεν έχει την συνολική εικόνα, γιατί πολλές φορές τα γεγονότα δεν είναι όπως παρουσιάζονται.

 Ο σύλλογος μας και τα μέλη μας καλούμε τον/την οποιονδήποτε να επισκεφθεί την όμορφη και ιστορική πόλη μας για να έχει προσωπική άποψη και να διαπιστώσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας που παρέχεται με σεβαστό στον άνθρωπο χωρίς καμμία διάκριση.