Αρχική Αθλητικά Στο πλευρό του Μυκηναϊκού Α. Σ. Πελοποννήσου ο Γιάννης Μαντζούνης

Στο πλευρό του Μυκηναϊκού Α. Σ. Πελοποννήσου ο Γιάννης Μαντζούνης

Όταν πέρα από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών έχεις στο πλευρό σου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου και σου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο έργο που έχει θέσει σαν στόχο εδώ και 7 μήνες όταν και βράχηκε το πρώτο μας σκαφάκι στα νερά του Κιβερίου δεν θες κάτι άλλο.

Η Πρόεδρος Κ. Παναγοπούλου και το Δ.Σ του Μυκηναϊκού Α. Σ. Πελοποννήσου είναι ευγνώμων για την παρουσία ενός απλού και ταπεινού φίλου του ομίλου μας.

Ο κ. Μαντζούνης στις 16 Ιανουαρίου 2022 ήρθε με πολύ χαρά στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας και ενημερώθηκε για τις ανάγκες αλλά και τις δυσκολίες που έχει ένας Ναυτικός Όμιλος και εξεπλάγην με την άψογη συνεργασία όσων βοήθησαν να έχει και οστά το επίτευγμα αυτό.

Εκτός από τον ατελείωτο προσωπικό του χρόνο που μας χάρισε (ημέρα Κυριακή) την εμπιστοσύνη που μας έδειξε – την γνωριμία με τους γονείς και παράλληλα τον ίδιο τον ενθουσιασμό των (γονιών) για την παρουσία του υπεύθυνου Αθλητισμού της Πελοποννήσου μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για το κάθε παιδί ξεχωριστά.

Η επίσκεψη αυτή έγινε παραμονές προετοιμασίας για την πρώτη μας συμμετοχή σε διασυλλογικό αγώνα.

Μας υποσχέθηκε και δεν είναι λόγια του αέρα γιατί μας μίλησε ο (Γιάννης) και όχι ο Μαντζούνης ότι θα είναι δίπλα μας και πάντα περήφανος για κάθε τι δημιουργικό που θα καταφέρνει αυτός ο μικρός όμιλος για εμάς και τεράστιος για τον ίδιο.

Επιβεβαιώσαμε το οτιδήποτε χρηματικό ποσό έρχεται στον όμιλο δεν προλαβαίνει να μείνει στην άκρη γιατί μόνο για τα παιδιά και μόνο για τις ανάγκες τους.

Φίλε Γιάννη για εμάς και κ. Μαντζούνη για τους άλλους σε ευχαριστούμε για τον χρόνο, την διάθεση και για τις απορίες που με πολύ αγωνία ήθελες να μάθεις. Για το χαμόγελο σου και τον ενθουσιασμό του για τα σκάφη μας την ώρα της προπόνησης αρμενίζοντας τα γιγαντάκια μας στα νερά του Κιβερίου.

Η επόμενη συνάντηση μας θα υλοποιηθεί με το νέο μας ραντεβού στην θάλασσα ιστιοπλοώντας με τα Finn κόντρα με τους πιο μεγάλους αθλητές μας μιας και ο δικός μας Γιάννης ήταν παλιός SURFER.

Ιωάννη Μαντζούνη τιμή μας που σε γνωρίσαμε, τιμή μας που ασχολήθηκες μαζί μας, τιμή μας να βγει αυτός ο τόπος μπροστά μέσα και από τον αθλητισμό.

Είσαι από τους ανθρώπους που προβάλει τον πολιτισμό μέσα από τον αθλητισμό και είμαστε τυχεροί που σε έχουμε δίπλα μας.

Σε ευχαριστούμε.

Δελτίο Τύπου του Μυκηναϊκού Α. Σ. Πελοποννήσου