Αρχική Αθλητικά Αιχμές για την ΕΠΣΑ και τον Χ. Νενεκούμη από τον Γ. Μπούνο

Αιχμές για την ΕΠΣΑ και τον Χ. Νενεκούμη από τον Γ. Μπούνο

Οι άνθρωποι που διοικούν τις ερασιτεχνικές ομάδες (παράγοντες) έχουν και δίκιο αλλά και κάθε δικαίωμα να κάνουν κριτική και να αποδίδουν ευθύνες στους θεσμικούς συντελεστές του ποδοσφαίρου. Κυρίως, κάθε ένας με έμμισθη εξάρτηση στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο σε κανέναν από όσους συντηρούμε και όχι μόνο, εδώ και χρόνια το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.

Κε Νενεκούμη,

Σε συνέχεια της ανάρτησής μου σας απαντώ ότι:

Σας δικαιολογώ λόγω του νεαρού της ηλικίας σας, λόγω της έμμισθης εξάρτησης από το ποδόσφαιρο και της σχέσης σας με την υπερκείμενη αρχή (ΕΠΣΑ).

Όμως, γι’ αυτό το λόγο δεν θα ανεχτώ ουδεμία κριτική διατύπωση από εσάς, για μας τους πραγματικούς αιμοδότες και συντελεστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Διότι εμείς είμαστε ΕΜΕΙΣ, εσείς είσαστε εσείς αλλά, εσείς εξαρτάστε από ΕΜΑΣ.

Όσον αφορά τις απορίες που είχατε διατυπώσει, σχετικά με το μικρό αριθμό των ομάδων που δεν καταδίκασαν το θλιβερό γεγονός των Μεθάνων, αυτό μπορείτε εύκολα να το βρείτε στον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΣΑ (και δεν μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι τον αγνοείτε) και μην κατηγορείτε τους ιθύνοντες του κάθε Σωματείου.

Καταλήγοντας, σας προτρέπω, επιστρέφοντας την άστοχη τοποθέτησή σας, να προβληματιστείτε εσείς για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αργολίδα. Διότι, οι ιθύνοντες των Σωματείων είμαστε εις θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο χώρο, πως λειτουργεί η ΕΠΣΑ και γιατί…

Υ.Γ.: Θεωρώ βέβαιο ότι για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που υπηρετούμε χρόνια, πολύ σύντομα πέραν εμού θα εκδηλωθούν και άλλες εύλογες αντιδράσεις από τα Σωματεία, για τον τρόπο που διοικείται το Αργολικό ποδόσφαιρο.

Καλή Χρονιά σε όλους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΝΟΣ