Αρχική Παραπολιτικά Φεύγουν από τον Δ. Ορφανό και πάνε στον Κ. Μάκαρη, υποψήφιοι

Φεύγουν από τον Δ. Ορφανό και πάνε στον Κ. Μάκαρη, υποψήφιοι

Δεν πάει πολύς καιρός που γράψαμε ότι η παράταξη του κ. Ορφανού «Όραμα Δημιουργίας» τείνει να μετατραπεί σε «Όραμα Αποτυχίας» (δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ).

Η πρόσφατη αποχώρηση του κ. Καρούντζου από την παράταξη του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου (δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ), είχε προκαλέσει αίσθηση στους μη γνωρίζοντες καθώς αρκετοί πίστευαν ότι όλα βαίνουν καλώς. Η αλήθεια όμως απέχει αρκετά, αφού δεν είναι μόνο ο κ. Καρούντζος που έχει αποχωρήσει από την εν λόγω παράταξη είναι κι άλλοι που επέλεξαν να το κάνουν αθόρυβα, όπως ο κύριος Μάινας αλλά και ο κ. Σταθογιαννόπουλος που παρ’ ότι δεν ήταν ανακοινωμένος βρισκόταν για μια περίοδο πολύ κοντά στον κύριο Ορφανό αλλά εν τέλει ανακοινώθηκε στην παράταξη της ”Νέας Εποχής”.

Τούτα λοιπόν αποδεικνύουν όσα έχουμε γράψει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κ. Ορφανός, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι ίδιος θα πνιγεί (πολιτικά) στα στάσιμα νερά που έχει επιλέξει να πλέει ο ίδιος.

Τι ανέφερε ο κ. Ορφανός τον περασμένο Δεκέμβριο που ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του κ. Καρούτζου

Μεγάλη τιμή αποτελεί για μένα προσωπικά, αλλά και ιδιαίτερη βαρύτητα για την νέα αυτοδιοικητική μου πορεία ως υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου, η στήριξη του αγαπημένου φίλου Δημήτρη Καρούντζου, ηλεκτρολόγου μηχανολόγου, με στόχο να υλοποιήσουμε το κοινό μας όραμα για το Δήμο.

Η πολυετής αυτοδιοικητική του εμπειρία μέσα από θέσεις ευθύνης, η ενεργός συμμετοχή του σε πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν το κοινό καλό, η μαχητικότητά, η αφοσίωσή του και η απαράμιλλη εργατικότητά του δημιουργούν τα εχέγγυα με δυνατές προοπτικές.

Δημήτρη σ ευχαριστώ για την στήριξη σου! Προχωράμε με ενότητα και όραμα για το Δήμο που αξίζει να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας!”

Η ανακοίνωση του κ. Καρούντζου για την συνεργασία του με την παράταξη της Νέας Εποχής

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Γεννήθηκα στο Ναύπλιο. Τελείωσα το Δημοτικό της Πρόνοιας και το Γυμνάσιο του Ναυπλίου. Αποφοίτησα από τη Σχολή των Μηχανολόγων- Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

   Από το 1994 Δημοτικός Σύμβουλος και αρκετές φορές Αντιδήμαρχος στο Δήμο Ναυπλίου, εκλεγμένος επί δέκα τρία συναπτά έτη. Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει τρία τέκνα.

Τα τελευταία χρόνια σαν ενεργός πολίτης που ασχολήθηκε στα τοπικά πράγματα, ήμουν έντονα προβληματισμένος για την πορεία της Δημοτικής Αρχής.

  Άλλωστε επί της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Κωστούρου δεν είχα καμιά ενεργό ανάμειξη στα Δημοτικά πράγματα. Παρακολουθούσα όμως έχοντας το μικρόβιο των κοινών υποθέσεων, με ενδιαφέρον την πορεία της Δημοτικής Αρχής.

 Είναι γραφειοκρατική, διεκπεραιωτική, χωρίς όραμα και πνοή, χωρίς δημιουργικότητα.Κατέληξα έτσι στο συμπέρασμα ότι τα Δημοτικά πράγματα στον ιστορικό και όμορφο Δήμο μας χρειάζονται μια νέα επανεκκίνηση. Αυτό άλλωστε φαίνεται από τις διακηρύξεις αλλά και την δημιουργικότητα ενός συγκεκριμένου υποψηφίου Δημάρχου του κ. Κων/νου Μάκαρη ότι πληρεί ο συνδυασμός του. Μας δίδει δηλαδή σε όλους τους Δημότες δραστηριοποιουμένους στα κοινά ή αδρανούντες, την ευκαιρία να πάμε σε ένα νέο ξεκίνημα με όραμα πολύπλευρο, κοινωνικό, αναπτυξιακό, κάτι που τόσο πολύ χρειάζεται ο τόπος μας.

  Οι επιτυχίες του στον οικονομικό – επιχειρηματικό στίβο αλλά και οι καίριες παρεμβάσεις του στα τοπικά μας προβλήματα μας εγγυώνται ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα, μια νέα παραγωγική αρχή για τον Δήμο μας.

  Για αυτό αποφάσισα να διακόψω αυτό το διάλειμμα της ενεργού συμμέτοχής μου στα Δημοτικά πράγματα και να στρατευθώ μαζί του στην πρώτη γραμμή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ