Αρχική Παραπολιτικά Τριανταοκτώ χρόνια αυτοδιοικητικής διαδρομής για τον κ. Καράπαυλο, έφτασε η ώρα;

Τριανταοκτώ χρόνια αυτοδιοικητικής διαδρομής για τον κ. Καράπαυλο, έφτασε η ώρα;

Σε μια προσπάθεια ”καθαγιασμού” των άλλοτε πολιτικών του αντιπάλων επιχειρεί να προβεί το τελευταίο διάστημα ο τοπικός σύμβουλος κ. Κώστας Καράπαυλος όπου έχει συμπράξει με το ”Όραμα Δημιουργίας”.

Μάλιστα, πρόσφατα, στην αγωνία του αυτή και στα πλαίσια της αντιπολιτευτικής του στρατηγικής προχώρησε και σε ένα ”ρεσάλτο θαυμασμού” απέναντι στον άλλοτε κραταιό πολιτικό του αντίπαλο, πρώην Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Αναγνωσταρά.

Στην σελίδα της ”Άλλης Πρότασης” ακόμα υπάρχουν τα δημοσιεύματα κατά του πρώην Δημάρχου, για σπατάλες, κακοδιαχείριση ακόμα και μομφή για εκχώρηση της διοίκησης του Δήμου, στον τότε στενό συνεργάτη του κ. Αναγνωσταρά, κ. Ποτετσιανάκη.

Να μην συζητήσουμε βέβαια για τον άλλον πρώην Δήμαρχο κ. Τσούρνο, όπου πρόσφατα στρατεύθηκε κι αυτός με την παράταξη του κ. Ορφανού, όπου τα δελτία τύπου και οι θέσεις της παράταξης στις οποίες ήταν (ο κ. Καράπαυλος), θα τις βρει κανείς στην Βιβλιοθήκη ”Ο Παλαμήδης” όπου υπάρχει πλούσιο αρχείο από τις έντυπες εφημερίδες της εποχής εκείνης.

Και τριανταοκτώ χρόνια μετά, ενεργής ενασχόλησης, όπως αναφέρει ο ίδιος, ο κ. Καράπαυλος με την τοπική αυτοδιοίκηση, στην δύση της μάχιμης πολιτικής του διαδρομής, μη καταφέρνοντας να διοικήσει ποτέ τον Δήμο ή οι παρατάξεις με τις οποίες ήταν συνιδρυτής και υποψήφιος, συμπράττει με όλους αυτούς που ήταν απέναντι τους όλα αυτά τα χρόνια.

Αν μη τι άλλο, κάτι που δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κάποιος τον ίδιο, μέχρι πρόσφατα, ήταν στην σταθερότητα των απόψεων του, ακόμα κι αν κανείς διαφωνούσε με αυτές.

Η δίψα όμως της εξουσίας, κρατά πολλά χρόνια.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, όταν θα βρεθεί στο πλάι, δίπλα – δίπλα με τον κ. Τζαρίμα, ζητώντας ψήφους στον πρώην Μιδέας.

Όταν στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου, θα προσφωνήσει ο κ. Ορφανός, το όνομα του ιδίου, με τον κ. Τσούρνο να είναι από κάτω και να χειροκροτά.

Σήμερα όμως, σε μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια του, σε όλα όσα διαβάσαμε τις προάλλες από τον έγκριτο ποινικολόγο κ. Κούγια (δείτε ΕΔΩ), θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα στήριξης στον κ. Ορφανό (σημειωτέων ο κ. Ορφανός, δεν έχει δώσει ακόμα τις δικές του απαντήσεις, υποθέτω, πως τις ετοιμάζει).

Βέβαια στο μήνυμα του αυτό, στηρίζει τον επικεφαλής της παράταξης του, μόνο στο ζήτημα της πλαστής διαθήκης που ερευνά και όχι στα υπόλοιπα. Ξέρει κάτι παραπάνω; Δεν είναι σίγουρος; Ο καιρός γαρ εγγύς!

Και επειδή θέλω να κλείσω με κάτι το οποίο έχει υποπέσει στην αντίληψη μου εδώ και αρκετές μέρες αλλά περίμενα μάταια μια καθαρή διάψευση:

Ισχύει ή όχι το έγγραφο που κυκλοφόρησε σε ειδησεογραφικά site της Αργολίδας που θέλουν να έχουν προσυμφωνήσει ο κ. Ορφανός και το ”Ανάπλι Εμπρός” για μοίρασμα των θέσεων σε περίπτωση πλειοψηφίας;

Γιατί ο κ. Ορφανός, ως έμπειρος Δικηγόρος, μπορεί σε μια ανακοίνωση του να διαψεύδει τα έγγραφα, αλλά όχι μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο μερών. Ενώ κ. Καράπαυλος δεν έχει αναφερθεί δημόσια στο ζήτημα αυτό.  

Τα τριανταοκτώ χρόνια όπως και να χει είναι πολλά! Για να δούμε θα ευοδωθούν οι προσπάθειες του;

Π.Τ