Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Το σχέδιο της αστυνομίας για την άφιξη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο...

Το σχέδιο της αστυνομίας για την άφιξη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ναύπλιο

Σε ετοιμότητα βρίσκονται από εχθές υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας καθώς η άφιξη της Προέδρου της Δημοκρατίας την Κυριακή στο Ναύπλιο αλλά και πολιτικών προσώπων της χώρας έχουν θέσει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ σε ”κόκκινο συναγερμό”.

Ήδη απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μας έμπειροι αξιωματικοί έχουν κάνει τους απαραίτητους σχεδιασμούς και ελέγχους για την διαδρομή που θα διανύσει πεζή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου  από την στιγμή που θα ψαλεί η επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Σπυρίδωνα για τον Πρώτο Κυβερνήτη της χώρας – Ιωάννη Καποδίστρια αλλά μέχρι το σημείο όπου θα γίνει η κατάθεση στεφάνων.

Ήδη εχθές κλιμάκιο της αστυνομίας βρέθηκε στην παλιά πόλη για να ερευνήσει τα πιθανά σημεία διαφυγής και υψηλού κινδύνου όπως τα χαρακτηρίζουν οι ίδιοι.  

Πληροφορίες οι οποίες μέχρι ώρας δεν έχουν επιβεβαιωθεί θέλουν τις επόμενες ώρες να καταφθάνει άνθρωπος από την προσωπική ασφάλεια της Προέδρου στην πόλη μας για να ενημερωθεί για το σχέδιο διαδρομής. Τέλος η ίδια πηγή μας ανέφερε ότι ενώ η αστυνομική παρουσία θα είναι έντονη όλα θα γίνουν με διακριτικότητα και δεν θα χρειαστεί να αποκλειστεί το κέντρο της πόλης τουλάχιστον από πεζούς !

Το σίγουρο είναι ότι τα έμπειρα στελέχη των τοπικών αστυνομικών τμημάτων θα διασφαλίσουν όλες τις παραμέτρους για να μην υπάρξουν ”απρόοπτα”.