Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Το Πασχαλινό τραπέζι στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Το Πασχαλινό τραπέζι στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Πλούσιο ήταν και φέτος το Πασχαλινό τραπέζι στο Γηροκομείο Ναυπλίου όπου γιόρτασαν τρόφιμοι και προσωπικό μαζί. Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Χρήστος Ζέρβας θέλησε να ευχαριστήσει το Νεφρολογικό Κέντρο Ναυπλίου για την προσφορά του πασχαλινού τραπεζιού και εύχεται χρόνια πολλά.

ΥΓ. Τα χαμόγελα των ηλικιωμένων κρύβονται πίσω από τα pixel που για δεοντολογικούς λόγους βάλαμε για να καλύψουμε τα πρόσωπα τους. Όμως τόσο σήμερα όσο και προσφάτως που το Argolida24 βρέθηκε για ρεπορτάζ στο γηροκομείο είδε ανθρώπους χαρούμενους που μπορεί να μην έχουν κοντά τους την βιολογική οικογένεια τους, βρίσκονται όμως στην αγκαλιά μιας μεγάλης οικογένειας χωρίς να τους λείπει τίποτα ! Κι αυτό το οφείλουμε τόσο στους δωρητές όσο και στην διοίκηση που κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μπορέσει να ορθοποδήσει το Ίδρυμα.

Η ανακοίνωση του Προέδρου

Το Πάσχα είναι μία μοναδική ευκαιρία επιστροφής στην αλληλεγγύη και την ελπίδα. Ευχόμαστε χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!
Είμαστε ευγνώμονες, που μολονότι αυτές τις άγιες μέρες οι τρόφιμοι μας δεν έχουν τη συντροφιά της οικογένειάς τους, είναι υγιείς και το πασχαλινό μας τραπέζι γεμάτο και φέτος για να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου!

Ευχαριστούμε πολύ το Νεφρολογικό Κέντρο Ναυπλίου (Ι.Κ.Α.Ν) και τον κύριο Πανούρη που προσέφεραν στο Ίδρυμά μας το πασχαλινό τραπέζι, ενώνοντας και δημιουργώντας μεγάλη χαρά! Το Ι.Κ.Α.Ν για άλλη μία φορά στέκεται δίπλα μας ενισχύοντάς μας! Υγεία, υπομονή και ψυχικό σθένος σε όλους!

Χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη!

Ο πρόεδρος
Ζέρβας Χρήστος
Αντιδήμαρχος