Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Σήμερα η μεγάλη Μουσικοχορευτική Συναυλία με την Αρετή Κετιμέ στο Ναύπλιο

Σήμερα η μεγάλη Μουσικοχορευτική Συναυλία με την Αρετή Κετιμέ στο Ναύπλιο

Σήμερα, Κυριακή, η μεγάλη μουσικοχορευτική συναυλία με την Αρετή Κετιμέ στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο.

Την εκδήλωση πλαισιώνει και το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών του Χρήστου Λεβέντη.

Η Αρετή Κετιμέ, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είναι παράλληλα μία από τις πιο γνωστές σαντουρίστες της χώρας. Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει παραδοσιακά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια.

Αναγνωρισμένοι μουσικοί, στον κόσμο της παραδοσιακής και ethnic σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ξεχωριστές καριέρες ο καθένας, θα συμπράξουν με την Αρετή Κετιμέ, που ντύνει με το σαντούρι και τη μοναδική φωνή της εδώ και 20 χρόνια σημαντικά γεγονότα, όπως η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αλλά και τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Οι συντελεστές της συναυλίας θα είναι οι:

Δημήτρης Στεφόπουλος στο Βιολί, Γεώργιος Παπιώτης στο Ούτι, Μανώλης Χριστοδούλου στο κανονάκι, Περικλής Κατσώτης στα  κρουστά, Στρατής Κουρκέας στα κρουστά και  ο Γιάννης Πλαγιαννάκος .

«Ο Δήμος Ναυπλιέων στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις , που προάγουν τις διαχρονικές ιδέες και αξίες του πολιτισμού μας και γενικότερα δράσεις που αφορούν τον τομέα των τεχνών και του πολιτισμού και της Ιστορίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος.