Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Ο Γιώργος Λυσίκατος για το έργο της μαρίνας Ναυπλίου

Ο Γιώργος Λυσίκατος για το έργο της μαρίνας Ναυπλίου

Έπεσαν οι υπογραφές για το έργο της μαρίνας του Ναυπλίου, η οποία αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία, τεχνική διαχείριση και εκμετάλλευση του τουριστικού λιμένα της αργολικής πρωτεύουσας.

Ένα έργο αναπτυξιακό που θα αναμορφώσει ολοκληρωτικά την ζωτικής σημασίας και απεριόριστων δυνατοτήτων ενιαία περιοχή του Λιμένος και της Μαρίνας που θα επηρεάσει θετικά την οικονομική ζωή ολόκληρης της ανατολικής Πελοποννήσου ενώ θα επιφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη στην τοπική οικονομία.

Με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις και πολλά έργα εν εξελίξει σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ναυπλιέων, γίνεται ξεκάθαρο πλέον ότι ο Δημήτρης Κωστούρος είναι η μοναδική επιλογή για την θέση του Δημάρχου Ναυπλιέων.

Υ.Γ.1: Είναι πασιφανές ποιοι δεν θέλουν το καλό του Δήμου και των Δημοτών, αφού με τη στάση τους και τα γραφόμενα τους παραδέχονται ότι είναι κατά όλων των έργων και της ανάπτυξης της περιοχής μας.

Υ.Γ.2: Όταν κάποιος δηλώνει ότι είναι κατά του ενός ή του άλλου έργου και είναι υποψήφιος με κάποιον συνδυασμό, οι απόψεις που εκφράζει, εγκρίνονται από τον επικεφαλής και τους συνυποψηφίους του (συμφωνούν);

Υ.Γ.3: Άραγε πως μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο καθημερινός μηδενισμός του έργου της Δημοτικής Αρχής από συγκεκριμένους δεν ακολουθείται από κάποια ουσιαστική πρόταση;

Γιώργος Λυσίκατος
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, Ναυπλίου
Μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑ Ναυπλίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ”ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ