Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα: Συνεχίζεται το μεγάλο έργο ασφαλτόστρωσης από την προηγούμενη...

Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα: Συνεχίζεται το μεγάλο έργο ασφαλτόστρωσης από την προηγούμενη δημοτική αρχή

 Συνεχίζεται από χθες Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 το μεγάλο έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής της παράταξης «Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα» για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της οδοποιΐας στο Δήμο μας.

 Το πρόγραμμα αυτό αφορά στη Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Ναυπλιέων: 2.239.000,00 € και έχει ως στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου και την αύξηση της ασφάλειας των πολιτών μας. Στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και Θωράκισης της οικονομίας, μετά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, «κλείδωσαν» πρόσθετα έργα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε Δήμους της χώρας σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος περιλαμβάνει την ανακατασκευή και την επέκταση των κύριων οδών της πόλης, την επισκευή των πεζοδρομίων , το βάψιμο των διαβάσεων, την εγκατάσταση έξυπνων διαβάσεων, τις διαγραμμίσεις και την εγκατάσταση νέων σημάτων και φωτισμού.

Επιπλέον, θα γίνει εκσυγχρονισμός των διασταυρώσεων για την ευκολότερη μετακίνηση των πολιτών μας αλλά και των πολυάριθμων επισκεπτών μας, ακόμα και από το λιμάνι με τις οργανωμένες κρουαζιέρες προς τους αρχαιολογικούς τόπους της Αργολίδας. Το πρόγραμμα υλοποίησης οδοποιΐας αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη στο Δήμο μας.

Ο Δήμος Ναυπλιέων οφείλει να ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα τους πολίτες για την εκτέλεση και την πρόοδο των έργων και τυχόν αλλαγές στην κυκλοφορία. Ευελπιστούμε ότι η υλοποίηση αυτού του προγράμματος θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και θα καταστήσει το Δήμο μας πιο φιλικό προς τον πεζό και τον ποδηλάτη, πιο ελκυστικό τόπο έλξης για τον ελληνικό και διεθνή ποιοτικό τουρισμό στον οποίο στοχεύουμε συστηματικά εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Τα έργα υποδομής στο Ναύπλιο θα συνεχίζονται για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια, ως αποτέλεσμα της ενεργής πολιτικής της δημοτικής αρχής Κωστούρου.

 ΥΓ: Η Δημοτική αρχή παρέλαβε 2.239.000€ για οδική ασφάλεια από την απερχόμενη!

 ΥΓ: Τα αόριστα και παραπλανητικά δελτία τύπου της Δημοτικής αρχής είναι μία αγωνιώδης προσπάθεια να οικειοποιηθεί έργα της Δημοτικής Αρχής της παράταξής μας.