Αρχική Δήμος Ναυπλιέων ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Ο ιστορικός ρόλος της πόλης μας ως πρώτης Πρωτεύουσας του...

ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Ο ιστορικός ρόλος της πόλης μας ως πρώτης Πρωτεύουσας του Νεότερου Ελληνικού Κράτους είναι αδιαμφισβήτητος!

Δελτίο Τύπου του Δήμου Κορινθίων αναφέρεται σε μεγαλεπήβολη εκδήλωση την προσεχή Κυριακή με τίτλο ” Κόρινθος: πρώτη πρωτεύουσα του Νεότερου Ελληνικού Κράτους ” .

Πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για την πόλη μας και αποτελεί πλήγμα για όλους μας ακόμα και ο τίτλος της εκδήλωσης.

Προτείνουμε ο Δήμος μας να πράξει τάχιστα τα δέοντα και εμείς ως Δημοτική Παράταξη θα σταθούμε αρωγοί , αφού κατά τη θητεία μας ως Δημοτική Αρχή είχαμε πολλάκις ασχοληθεί με το θέμα, διοργανώνοντας   λαμπρές εκδηλώσεις με σπουδαίους καλεσμένους και ομιλητές αναδεικνύοντας τον ιστορικό ρόλο της πόλης μας ως Πρώτης Πρωτεύουσας του Νεότερου Ελληνικού Κράτους πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

 Ο καθηγητής κ. Στέλιος Περράκης , Αναπλιώτης και συνεργάτης του Δήμου Ναυπλιέων έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα παραπάνω και θεωρούμε την παρουσία του και την συμβολή του τη δεδομένη στιγμή επιβεβλημένη , ώστε ο Δήμος Ναυπλιέων να βγει άμεσα ,μπροστά και δυνατά!