Αρχική Παραπολιτικά Νέα παρέμβαση Κούγια: Κανένα αδίκημα για Κωστούρο – Τι αναφέρει για πρώην...

Νέα παρέμβαση Κούγια: Κανένα αδίκημα για Κωστούρο – Τι αναφέρει για πρώην Δήμαρχο και στέλεχος της ΔΕΥΑΝ [βίντεο]

Συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, στην εκπομπή Live News και τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, αναφορικά με την υπόθεση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και του Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ορφανού.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στην αντιδικία των δύο αντρών, τονίζοντας πως ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα, ενώ έκανε αναφορά στην υποψηφιότητα του κ. Ορφανού, εμπλέκοντας πρώην Δήμαρχο του Ναυπλίου, την πρώην Διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου όπου σημειωτέων έχουν συγγενική σχέση  εξ αγχιστείας με τον υποψήφιο Δήμαρχο.

Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε σε εμπλοκή του κ. Ορφανού με την Δημοτική Επιχείρηση, στην όποια σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε εχθές το γραφείο του (δείτε εδώ) ο ίδιος δεν είχε παραστεί σε δικαστήριο ως νομικός, με διαδίκους την ΔΕΥΑΝ και την ΔΕΥΑΡΜ, με την πρώτη να υποχρεούται να καταβάλει στην δεύτερη το δυσθεώρητο ποσό των 350χιλ. ευρώ.

Τέλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Κούγιας, θα προχωρήσουν σε όλες τις νομικές ενέργειες αναφορικά με τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα περί απειλητικών σημειωμάτων, γκαζάκια κλπ, κάτι που ο Δήμαρχος αρνείται την όποια εμπλοκή!

Αξίζει να δείτε όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος: