Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Νέα δεξαμενή 300 κυβικών στα Λευκάκια από την ΔΕΥΑ Ναυπλίου – Τι...

Νέα δεξαμενή 300 κυβικών στα Λευκάκια από την ΔΕΥΑ Ναυπλίου – Τι δηλώνει ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Γ. Καχριμάνης

Παρεμβάσεις στο αντλιοστάσιο Λευκακίων – Νέα Δεξαμενή Λευκακίων 6Χ Δυναμικότητας

Σε τοποθέτηση νέας δεξαμενής χωρητικότητας 300 κυβικών προχώρησε η ΔΕΥΑ Ναυπλίου στην περιοχή των Λευκακιών η οποία θα τροφοδοτεί όλο τον πρώην Δήμο Ασίνης ελαχιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της τουριστικής σεζόν όπου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες σε σχέση με το χειμώνα.
Το έργο εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών που προχωράει τα τελευταία χρόνια η ΔΕΥΑ Ναυπλίου με Πρόεδρο τον Γιώργο Καχριμάνη, προσαρμόζοντας το δίκτυο της δημοτικής επιχείρησης στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις.

Οι δηλώσεις του κ. Καχριμάνη αναφορικά με την τοποθέτηση της νέας δεξαμενής:

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την ορθολογικότερη διαχείριση της υδροδότησης της τέως Δ.Ε ΑΣΙΝΗΣ. Προβλέποντας τις αυξημένες ανάγκες εν όψει καλοκαιριού η δεξαμενή διαρρύθμισης 300 κυβ. Θα ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα των 50 κυβικών. Με τον τρόπο αυτό η ΔΕΥΑΝ προλαβαίνει τις καταστάσεις. Δεν θα σταματήσουμε όμως να συμβουλευουμε και να παρακινούμε για ατομική ευαισθητοποίηση όσον αφορά την ορθολογικότερη χρήση του νερού.