Αρχική Παραπολιτικά Ψέματα από υποψήφιο της παράταξης Ορφανού κατά δημοτικών υπαλλήλων – Τι θέση...

Ψέματα από υποψήφιο της παράταξης Ορφανού κατά δημοτικών υπαλλήλων – Τι θέση θα πάρει ο επικεφαλής για τις προσβολές αυτές;

Κατάπτυστη ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το πρωί στέλεχος και υποψήφιος της παράταξης ‘’Όραμα Δημιουργίας’’ κατηγορώντας καταστηματάρχες της πόλης του Ναυπλίου και την δημοτική αρχή, επ’ αφορμή της πρόσφατης ανακοίνωσης υπενθύμισης, από την αρμόδια ελεγκτική υπηρεσία του Δήμου, για τήρηση της νομιμότητας των καταστηματαρχών αναφορικά με την καταπάτηση της γραμμής όδευσης τυφλών.

-Δείτε το δελτίο τύπου εδώ

Είναι τέτοια μεγάλη η ευαισθησία του δε, που το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί με οικογενειακό όχημα, χωρίς πινακίδες, καθώς σύμφωνα με πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ, του έχουν αφαιρεθεί λόγω στάθμευσης σε ράμπα ΑμεΑ.

Κάτι που όπως πληροφορούμαστε αποτελεί πάγια τακτική του υποψηφίου, να παρκάρει το όχημα του, στην οδό Αμαλίας και να πηγαίνει να απολαμβάνει τον καφέ του.

Σημειωτέων στην οδό Αμαλίας επιτρέπεται η στάθμευση μόνο σε οχήματα μόνιμων κατοίκων της παλιάς πόλης, ενώ υπάρχoυν και θέσεις για ΑμεΑ.

Παράλληλα ο ίδιος, θυμάται, χωρίς να προσδιορίζει το πότε, στο κείμενο του, την δημοτική αστυνομία, η οποία με κλωτσιές εφάρμοζε στο νόμο σε ηλικιωμένους μικροπωλητές στην πλατεία Συντάγματος.

Κάτι που ΑΝ ισχύει θα έπρεπε να το είχε καταγγείλει τότε και όχι τώρα όπου αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Σε επικοινωνία με το γραφείο τύπου, του Δήμου Ναυπλιέων, στο οποίο έχει περιέλθει εις γνώση τους, η καταγγελία αυτή, αρνούνται οποιαδήποτε χειροδικία σε οποιονδήποτε, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσουν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες με σκοπό να προστατέψουν την τιμή και την υπόληψη του Δήμου και των Δημοτικών Υπαλλήλων.

Και διερωτώμαι, ο κ. Ορφανός συμφωνεί με την ανακοίνωση αυτή του υποψηφίου του, όπου κατέβασε άρδην ;

Θεωρεί, ότι ο Δήμος Ναυπλιέων έχει υπαλλήλους που χειροδικούν στα πλαίσια της δουλειάς τους;

Θεωρεί ο Δήμος Ναυπλιέων και το τμήμα ελέγχου δεν έπρεπε να υπενθυμίσει στους καταστηματάρχες να τηρούν την νομοθεσία, όταν μάλιστα ο ίδιος ο καταγγέλλον είναι παραβάτης για θέματα που αφορούν την προστασία των ΑμεΑ σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας;

Αλήθεια, αυτά είναι τα επιχειρήματα τους για την προεκλογική περίοδο; Αυτό είναι το Όραμα τους, για το Ναύπλιο;

Π.Τ