Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Με επιτυχία η χθεσινή εκδήλωση «Η πίστη και το χριστιανικό ήθος των...

Με επιτυχία η χθεσινή εκδήλωση «Η πίστη και το χριστιανικό ήθος των αγωνιστών του ΄21» στο Ναύπλιο

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων  και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., πραγματοποίησαν εκδήλωση την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, με ομιλητή τον Καθηγητή κ. Τάσο Χατζηαναστασίου, με θέμα: «Η πίστη και το χριστιανικό ήθος των αγωνιστών του ΄21».

Στην εκδήλωση συμμετείχε, το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «ΣΥΜΦΩΝΙΑ», υπό την Δ/νση του μαέστρου κ. Θεοδόση Αντωνιάδη. Την εκδήλωση προλόγισε η κα Δήμητρα Κουμπαρέλου.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου και ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, επέδωσε τιμητική πλακέτα στους κ. κ. Απόστολο Μπότσο, Παρασκευά Αυγουστόπουλο και Παναγιώτη Γεωργή.

Στην εκδήλωση παρευβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημητρης Κωστούρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαντζούνης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Σμυρναίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αντώνης Λυμπέρης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλειος Πολυδωρας, η πολιτευτής της Ν.Δ. στην Αργολίδα Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος κα