Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Μεγάλη επιτυχία του Προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γ. Μπούνου η θέσπιση του Γραφείου...

Μεγάλη επιτυχία του Προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γ. Μπούνου η θέσπιση του Γραφείου Παιδικής Μέριμνας

Η σκληρή δουλειά, φέρνει και αποτελέσματα κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ, Γιάννης Μπούνος. Πλέον και μετά από πολλές προσπάθειες του ιδίου και των συνεργατών του θεσπίστηκε το γραφείο παιδικής μέριμνας όπου εξασφαλίζει την ένταξη όλων των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς ως επί το πλείστον δωρεάν.

Δείτε όσα ανέφερε ο ίδιος:

Χθες ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα για το ΔΟΚΟΙΠΑΝ. Η επίσημη θέσπιση του γραφείου παιδικής μέριμνας και εγραφών εξασφαλίζει, αυτό που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια, δηλαδή την ένταξη όλων των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς( επί το πλείστον δωρεάν) και υψηλά έσοδα στον δήμο, εις το διηνεκές. Επίσης η πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (παιδίατρος, παιδοψυχολόγος, λογοθεραπευτής, εργοθεραπευτής) πέραν των άλλων, που εξασφαλίζει στα παιδιά μας τα απαραίτητα στηρίγματα στην προσχολική περίοδο, είναι γεγονός.

Και όταν έρθει η ώρα να φύγω από το ΔΟΚΟΙΠΑΝ, αυτή θα είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη για τις γενιές που θα έρθουν και το σπουδαιότερο ότι θα παραμείνει.

Και επειδή όλα αυτά, και αλλά πολλά έγιναν χωρίς φανφάρες, τυμπανοκρουσίες, δημοσιότητα αλλά μόνο με σκληρή δουλειά, είμαι πολύ περήφανος για την συνεργασία όλων όσων προσπάθησαν, για όσα πετύχαμε μέχρι τώρα.

Σας ευχαριστώ όλους!