Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Εγκαινιάστηκε το Ιnfo Κiosk (Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης) στο Ναύπλιο

Εγκαινιάστηκε το Ιnfo Κiosk (Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης) στο Ναύπλιο

Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκαν εχθές τα εγκαίνια του “info kiosk” (περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης)  στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. κ. Νεκτάριος πλαισιωμένος από δύο ιερείς της μητροπόλεως.

Στο περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης Ναυπλίου, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει στοιχεία για τη λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων, των μουσείων, των πολιτιστικών χώρων κλπ, αλλά και πληροφορίες που αφορούν τα καταλύματα, τους χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας και θα μπορεί να προμηθεύεται δωρεάν έντυπο υλικό παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος του Ναυπλίου, της Αργολίδας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στα παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Ι. Μαλτέζος, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Π. Πελοποννήσου Α. Καλογεροπούλου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Ν. Αναστασίου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης, ο Πρόεδρος του Επιμελήτηρίου Αργολίδας Φ.Δαμούλος κα.