Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Δωρεάν ακοολογικός έλεγχος σε ενστόλους σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ναυπλίου

Δωρεάν ακοολογικός έλεγχος σε ενστόλους σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ναυπλίου [φωτογραφίες]

Στα πλαίσια της (World Hearing Day) 3 Μαρτίου, που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), κλιμάκιο της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου από την Κλινική ΩΡΛ και του Κέντρου Υγείας Άργους, παρουσία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανής Κασνακτσόγλου, του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Θοδωρή Βασιλόπουλου και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κωνσταντίνου Λαθούρη, πραγματοποίησε εξέταση ακοής στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα καθώς το ενδιαφέρον των ένστολων είναι μεγάλο.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η εξέταση γίνεται με την συμβολή της Εταιρείας Siemens και τον κ. Καπλάνογλου που έχει παραχωρήσει τα μηχανήματα για το σκοπό αυτό.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ. Ν. Αργολίδας κ. Βασιλόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε:

Σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα Ακοής, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, εμείς είμαστε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας για να κάνουμε έναν ακοολογικό έλεγχο για τα σώματα ασφαλείας με σκοπό αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε κάποιον από τα μέλη του σώματος να παραπεμφθούν για περαιτέρω εξετάσεις στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Είναι κάτι σημαντικό γίνεται κάθε χρόνο και αξίζουν φυσικά συγχαρητήρια στις γιατρούς του Νοσοκομείου Ναυπλίου αλλά και στην κ. Μπούτσικου που είναι γιατρός στο Κέντρο Υγείας Άργους που είναι εδώ σήμερα και βοηθούν σε αυτήν την προσπάθεια.

Η Διοικήτρια του Γ. Ν. Αργολίδας κ. Γεσθημανή Κασνακτσόγλου σε δηλώσεις της ανέφερε:
Έχουμε έρθει εδώ για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής και να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους αυτούς που μεριμνούν για την ασφάλεια του νομού μας. Παράλληλα είναι μια ευκαιρία για το Νοσοκομείο Αργολίδας και ειδικότερα για τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου να αναδείξει τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε όλους τους Αργολιδείς καθώς και όλους τους επισκέπτες του νομού αλλά και να δώσουμε την υπόσχεση μας ότι θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τον κόσμο με όποια δυνατότητα υπάρχει. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αστυνομική Διεύθυνση η οποία μας δέχεται και μας βοηθάει σε αυτό το έργο.