Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Απολογισμός Δήμου – Ναυπλιέων: Έργα ύψους 70εκ. ευρώ υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται από...

Απολογισμός Δήμου – Ναυπλιέων: Έργα ύψους 70εκ. ευρώ υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται από το 2019 – 2022 [βίντεο – φωτογραφίες]

Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων τριετίας 2019 -2022, του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Η επί δυόμιση ώρες ομιλία του κ. Κωστούρου σε μια σειρά από περισσότερα από 50 έργα που έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης από το 2019 έως το 2022 φάνηκε άκρως κουραστική για πολλούς που παρέμεναν όρθιοι.  Ο εξωτερικός χώρος της παλιάς Βουλής ακόμα και οι σκάλες ήταν γεμάτες από κόσμο παρά το ψιλόβροχο που έριχνε ανά διαστήματα.

Τα έργα που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται από το 2019 μέχρι σήμερα αγγίζουν τα 70 εκατομμύρια ευρώ και αφορούν μια σειρά από τομείς με επίκεντρο την εξωστρέφεια του Δήμου, τον Τουρισμό, έργα υποδομής, την καθημερινότητα των πολιτών κα.

Αναλυτικότερα για τα έργα ένας προς ένα μπορεί να παρακολουθήσει κανείς το βίντεο από την ομιλία του Δημάρχου:

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος υπεύθυνος για Θέματα Λιμένων της Περιφέρειας Αναστάσιος Γανώσης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών Τάσος Χειβιδόπουλος, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Επικεφαλής της Παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Γκόνης, οι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα, Μέλη των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ. Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Λυσίκατος, μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου καθώς και πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων.