Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Αντίδραση και από τον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο στα δημοσιεύματα περί αξιοποίησης της Καραθώνας...

Αντίδραση και από τον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο στα δημοσιεύματα περί αξιοποίησης της Καραθώνας από το ΤΑΙΠΕΔ

Στο πλευρό της Δημοτική Αρχής συντάσσεται και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Λαμπρόπουλος του Δήμου Ναυπλιέων αναφορικά με τα δημοσιεύματα που προκύπτουν περί αξιοποίησης της Καραθώνας από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ο κ. Λαμπρόπουλος σε δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα αναφέρει μεταξύ άλλων:

Δεν θα γίνει ανεκτή καμία προσπάθεια «αξιοποίησης» της Καραθώνας με περιορισμό στην ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών.Η ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το μήκος της παραλίας θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη από το Δήμο Ναυπλιέων .

Είναι γνωστό ότι ο κύριος Λαμπρόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Ορφανού, όμως σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένα καθώς μικροπολιτικές σκοπιμότητες δεν χωρούν.

Άλλωστε από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρο σε ανακοίνωση του στα ΜΜΕ του νομού τόνισε ότι  για οποιαδήποτε πρόταση αξιοποίησης της έκτασης από το ΤΑΙΠΕΔ θα πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ πρόσθεσε πως πρόκειται για μια τεράστια έκταση, πολύτιμη τόσο για τους δημότες μας όσο και τους επισκέπτες της περιοχής του Δήμου Ναυπλιέων, την οποία δεν θα επιτρέψουν να την «διαχειριστεί» εν λευκώ το ΤΑΙΠΕΔ

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα που αφορά την αξιοποίηση της Καραθώνας από το ΤΑΙΠΕΔ: Στην αξιοποίηση της Καραθώνας προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ – Αντίδραση από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο